Scandal politic cu trădări şi sabotaj, la Odoreu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi localnici din comuna Odoreu, judeţul Satu Mare, intenţionează să meargă la Cluj pentru a-i prezenta preşedintelui PDL, Emil Boc, situaţia din cadrul biroului local de

Mai mulţi localnici din comuna Odoreu, judeţul Satu Mare, intenţionează să meargă la Cluj pentru a-i prezenta preşedintelui PDL, Emil Boc, situaţia din cadrul biroului local de partid.

Reprezentanţii noului birou local al PDL Odoreu sunt acuzaţi de trădare şi colaborare cu PSD. Nemulţumiţii din partid spun că cele două formaţiuni au căzut la înţelegere pentru ca primarul PSD, Dumitru Pop, să fie reales. Pop este cunoscut pentru numerosele dosare penale în care a fost cercetat.

Concret, candidatul PDL pentru funcţia de primar, Alexandru Horvat, ar fi fost "nominalizat" chiar de primarul PSD, cu complicitatea unor oameni din conducerea judeţeană a partidului. Pop a câştigat din al doilea tur, contra candidatului UDMR, cel al PDL fiind eliminat încă din primul tur.

O dovadă a colaborării locale PDL-PSD a fost momentul alegerii viceprimarului PSD, când toţi cei trei consilieri PDL l-au votat. Dumitru Pop dezminte toate acuzaţiile care i se aduc. "Cum să propun eu un contracandidat în campanie?

Sunt false toate acuzaţiile. Este adevărat că am fost cercetat în mai multe dosare penale cu privire la nişte terenuri dar am primit NUP", a replicat Dumitru Pop.

Preşedintele organizaţiei judeţene PDL, Ioan Holdiş, susţine că a fost vizitat de două persoane care i-au prezentat situaţia de la Odoreu. "Ştiu de problemă, nu eu mă ocup de aceea organizaţie, dar vom face cercetări. Deocamdată am ascultat mai multe păreri, iar săptămâna viitoare mă voi duce personal acolo", a declarat acesta.

Pe fondul scandalul, în urma cu zece zile, organizaţia locală PDL s-a dizolvat şi s-a format un nou birou, condus chiar de către controversatul Horvat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite