Scandal în direct la Naţional TV cu Becali şi Nistorescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

lansat într-un atac la adresa preşedintelui Partidului Noua Generaţie, George Becali, pe care l-a considerat drept un produs umflat de presă."Nu vedeţi accesele sale paranoice şi îl promovaţi

lansat într-un atac la adresa preşedintelui Partidului Noua Generaţie, George Becali, pe care l-a considerat drept un produs umflat de presă.
"Nu vedeţi accesele sale paranoice şi îl promovaţi ca pe un mit în România. Îl tot lăudaţi că a construit nu ştiu ce case pe la Vadu Roşca. Băsescu şi Hrebenciuc l-au lăsat să-şi facă de cap şi acum au picat şi ei în nebunia asta", a fost părerea lui Nistorescu la adresa finanţatorului Stelei. Cu un sfert de oră înainte de terminarea emisiunii, surpriză! Becali a intrat val-vârtej în studio şi, aprins în stilu-i caracteristic, îl provoacă pe invitatul principal la o discuţie în direct. Luat prin surprindere, Cornel Nistorescu se ridică de pe scaun şi pleacă, refuzând dialogul. Prilej pentru şeful PNG să-şi intre în vervă şi să arunce cu acuze la adresa lui Nistorescu.
"Unde fugi, securistule? Nu ai curaj să stai, papagalule. Normal că fugi. Aşa fac dracii când mă văd în preajmă. Vine el să dea lecţii de moralitate şi să spună că nu am făcut nimic. Să se ducă să vadă ce am construit. Lasă că îi apare lui curând dosarul, cum a colaborat cu Securitatea, sub un pseudonim arăbesc… Khaled, parcă. ştiu sigur că aşa e, pentru că mi-a şoptit o păsărică. Dacă contestă, să mă dea în judecată", şi-a încheiat pledoaria George Becali, care a venit la emisiune fără şosete, deoarece, susţine el, se afla în pat pentru a dormi, însă l-au incitat acuzele lui Cornel Nistorescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite