VIDEO Scalpat în mijlocul Bucureştiului în urma unei lupte între clanuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui scandal izbucnit la sfârşitul săptămânii trecute între clanurile Duduianu şi Sportivilor în centru Capitalei, unul dintre protagonişti a fost scalpat. Scandalul a avut loc în zona Piaţa Victoria.

Florin Duduianu i-a dat în cap cu o sabie cu lama de 40 de centimetri lui Marius Panciu în faţa unui club de noapte aflat pe Bulevardul Magheru. Dacă bărbatul nu se ferea, ar fi putut fi decapitat.

 Atacatorul său a fost imobilizat de un jandarm care i-a pus pistolul la tâmplă. Panciu a fost internat la Floreasca, însă medicii i-au dat repede drumul cu diagnosticul traumatism cranian minor.

Se pare că scandalul ar fi pornit de la preţul unei maşini, asupra căruia cele două părţi n-au reuşit să se înţeleagă. Agresorul a fost predat politiştilor de la Secţia 1, care au început o anchetă.

Christian Ciocan, purtător de Cuvânt Poliţia Capitalei, a declarat: "În acest moment efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a liniştii publice, port fără drept de armă albă, acea macetă de circa 40 cm cât şi pentru loviri şi alte violenţe. Aşteptăm certificatul medico-legal, în funcţie de numărul de îngrijiri necesare victimei pentru vindecarea leziunilor produse,se va face în mod definitiv încadrarea faptei din punct de vedere juridic".

Imaginile au fost eliberate pentru presă de către Jandarmeria Romănă abia săptămăna aceasta

VIDEO:

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite