Scad tarifele la roaming

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orange, Vodafone şi Cosmote vor reduce tarifele pentru apelurile şi mesajele scrise sau multimedia trimise în spaţiul Uniunii Europene. Măsura nu este benevolă, ci una impusă de Comisia Europeană.

Astfel, Orange România va reduce din 15 iunie tarifele de roaming pentru apeluri şi SMS în UE, prin opţiunile „Permis de Vacanţă” sau „Favourite Countries”.

Pentru apelurile iniţiate, tariful va fi de 0,43 euro/minut, pentru apelurile primite, 0,19 euro/minut şi 0,11 euro pentru SMS-uri. Şi Vodafone România reduce din 16 iunie tarifele de roaming şi va introduce un nou mod de tarifare a apelurilor în roaming în spaţiul UE.

Tarifele de roaming se vor diminua astfel la 0,43 euro pe minut (fără TVA), pentru un apel efectuat către orice destinaţie din UE. Tarifele pentru apelurile primite în aceste ţări vor scădea, de asemenea, la 0,19 euro/minut (fără TVA), iar pentru mesaje preţul va ajunge la 0,11 euro fără TVA pentru un mesaj. Şi Cosmote România a anunţat că va reduce de la 1 iulie tarifele cu până la 75%.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite