Satul de vacanţă Căsoaia îi aşteaptă, din nou, pe arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru destinaţii de weekend

Satul de vacanţă de la Căsoaia se redeschide, duminică, pentru arădenii dornici să se refugieze din agitatul cotidian. Primăria comunei Târnova a pregătit pentru deschiderea sezonului estival în Satul de Vacanţă Căsoaia un spectacol de dansuri şi muzică populare. "Am pregătit acest moment pentru că dorim ca Satul de Vacanţă de la Căsoaia să redevină o atracţie pentru turiştii de weekend.

Satul a fost renovat în totalitate şi îşi aşteaptă vizitatorii. Primăria Târnova a contribuit la ceea ce sperăm să devină Căsoaia - o destinaţie preferată a arădenilor - prin repararea drumului de la Târnova spre sat, un drum pe care se circula destul de greu până acum", a declarat Florin Farcaşiu, primarul comunei Târnova.

Satul de vacanţă Căsoaia a fost renovat, acum fiind disponibile 77 locuri de cazare, împărţite în 11 căsuţe de câte 3 locuri, 5 căsuţe de două locuri, un bungalow de 12 locuri, un bungalow de 10 locuri, o vilă de 11 locuri şi câteva zeci de locuri de campare. Amatorii de mici nu vor suferi, pentru ei au fost amenajate mai multe grătare. Totodată, au fost amenajate o parcare, un teren de tenis de câmp, un loc pentru tenis de masă şi un teren de fotbal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite