Satu Mare: 13 trimiși în județată în dosarul Forțe Întrunite - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa de azi scrie despre lotul celor 13 contrabandiști de țigări, printre care se numără polițiști și polițiști de frontieră, trimiși în judecată de DNA și evocă situația de la Casa Județeană de Pensii, ai cărei angajați au stat ieri, timp de două ore, în grevă de avertisment.

Lotul contrabandiștilor trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție

             Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție  - Serviciul Teritorial Oradea, Biroul Satu Mare au dispus trimiterea în judecată a unui număr de 13 inculpați, din care nouă în stare de arest preventiv, în dosarul contrabandiștilor de țigări arestați în urma acțiunii din 23 martie. Printre inculpați se află patru polițisti, respectiv agenții Gheorghe Hotea, Kocsan Rudolf, Claudiu Gherman, de la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Satu Mare și Sebastian Morar, ofițer de la Serviciul Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriți General din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Cele 13 persoane trimise în judecată au fost reținute de DNA în cadrul operatiunii Forte Intrunite, care a avut loc în data de 23 martie, informează Gazeta de Nord-Vest.

 
Un “NU!” hotărât angajărilor la Casa Judeţeană de Pensii 
 
Ieri, între orele 10 şi 12, cei 74 de angajaţi de la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Satu Mare, toţi sindicalişti, s-au aflat într-o grevă de avertisment de două ore. Angajaţii sunt dispuşi să meargă şi mai departe, la greva generală. Printre revendicările lor se numără: promovarea personalului angajat pe funcţii, trepte şi clase de salarizare pe baza criteriilor de profesionalism, eficienţă şi responsabilitate; stoparea ocupării funcţiilor cu personal din afara instituţiei, un NU hotărât majorării numărului de personal; o mai bună gospodărire a bugetului pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi sănătate în muncă, scrie Informația Zilei
 
 
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite