Satu Mare: Streeperii, cadoul perfect pentru viitoarele mirese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Streeperii, cadoul perfect pentru viitoarele mirese
Satu Mare: Streeperii, cadoul perfect pentru viitoarele mirese

O demonstraţie de o jumătate de oră, de dans profesionist, se ridică la suma de 50 de euro

 O jumătate de oră de demonstraţie, 50 de euro! Bani frumoşi şi uşor de câştigat. Cam aşa trăiesc streeperii sătmăreni care îşi prestează serviciile prin cluburile din Satu Mare. Solicitaţi la evenimente şi petreceri private, show-ul de este fiecare dată garantat. Ţinuta, aleasă cu foarte mare atenţie are un rol semnificativ în toată demonstraţia de streptease, pregătită în detaliu de fiecare dată.

Cadou pentru mirese

Şi pentru că la un astfel de show prezenţa bărbaţilor este exclusiv interzisă, „burlăciţele” îşi pot face de cap, iar cel mai bună surpriză pentru o viitoare mireasă este o demostraţie de streptease masculin, la nivelul cel mai profesionist. Aseară, în club Bora Bora din municipiul Satu Mare, distracţia a atins cote maxime, atmofesta fiind asigurată, timp de o jumătate de oră de streeperul Ştefi.
“Am ales un cadou special pentru preietena noastră, care se căsătoreşte săptămâna viitoare. Am scos-o în oraş, fără să îşi imagineze ce surpriză i-am pregătit”, a declarat Raluca Chira. Puţin după ora 1 noaptea şi-a făcut apariţia în lumina reflectaoarelor un tip “presărat” cu perniţe de muschi, care a luat-o drept ţintă pe viitoare mireasă. Surprinsă şi emotivă, însă doar la început, demonstraţia streeperului a avut efectul scontat. “Nu m-am aşteptat la aşa ceva. M-am trezit cu el în faţa ochiilor şi m-am blocat. A  fost o experienţă unică, de care nu am mai avut parte până în momentul de faţă”, a declarat Mădălina Mureşan, viitoarea mireasă.

Tarife acceptabile

Pentru o jumătate de oră de dans erotic, cu mişcări foarte provocatoare, fetele organizoatoare au scos din buzunar suma de 50 de euro. Acesta este tariful perceput de streeperi pentru astfel de servicii. “Mă ocup de foarte mult timp cu aşa ceva. Sunt chemat des la petreceri private sau în cluburi. Pentru o jumătate de oră de dans, îmi cer preţul, de 50 de euro”, a declarat Ştefi Husti, streeper profesionist. În ceea ce priveşte solicitările, Ştefi spune că depinde foarte mult şi de perioadă. “Majorotatea evenimentelor sunt organizate de femei, care pregătesc surprize prietenelor acestora. Sunt seri când am solicitări din trei, patru locuri, respectiv weekend-uri când
nu am nicio demonstraţie”, a mai spus Ştefi.


Concert cu Konnec-R

În această seară, toţi iubitorii de clubbing sunt aştepaţi în club Bora Bora, unde Connect-R va susţine un super recital. Chiar dacă preţul de intrare este 20 de lei, organizatorii se aşteaptă la mulţime de oameni, la fel cum s-a întâmplat de fiecare dată când astfel de interpreţi sunt aduşi la Satu Mare.  Distracţia va continua până în zorii dimineţii. Pentru cei care nu s-au săturat de party pot continua şi duminică, în acelaşi club unde au parte şi de 20% reducere la consumaţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite