Satu Mare: Gomode și Deity, senzațiile serii de rock de la Casa Zamfirescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 de rockeri s-au adunat ieri, pe strada Alexandru Ioan Cuza, pentru a participa la concertul organizat de Casa de cultură G.M. Zamfirescu. Cele patru trupe invitate de organizatori au atras în special publicul tânăr spre concert.

Seara a fost deschisă la ora 20 de băimărenii din Fire Ball, care au pregătit publicul cu câteva compoziții hard&heavy. Scena a fost cotropită apoi de hardcore, odată cu recitalul careienilor din Stereotype.
Cu publicul încălzit, au intrat în schemă Deity, gașca nebună din Carei, un proiect muzical desprins la sfârșitul anului trecut din Psycho Symphony, trupă care a făcut furori în vremurie de aur ale SamRock. Cu un repertoriu format exclusiv din coveruri, Toth Gabor și Mogyoros Attila (Psycho Symphony) – chitare, Gindele Robert (Psycho Symphony) – bas, Vida Istvan – voce și Gindele Zoltan la tobe au încins la maxim atmosfera. Tinerii au fost extaziați de coveruri, precum Acces High, de la Iron Maiden.
„So strong” (Atât de puternic) a fost piesa de rezistență a clujenilor din Gomode, ultima trupă urcată ieri seara pe scena din casa de cultură. Tinerii clujeni au ținut în priză publicul și au menținut ștacheta ridicată, oferind un concet bine primit de public.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite