Satu Mare: Ambasadorul Chinei a vizitat azi judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liu Zengwen, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Populare Chineze în România, a efectuat azi o vizită oficială în judeţul Satu Mare

Înaltul oficial chinez a fost însoţit de soţia sa, Yao Xiaofen, de ataşatul de presă al Ambasadei Chinei, Zhao Jianyu, Chen Jin, corespondentul Agenţiei de Presă “China Nouă”, precum şi de corespondentul Lin Haifen. Vizita lui Liu Zengwen a venit ca răspuns la invitaţia lansată anul trecut în octombrie de Consiliul Judeţean Satu Mare.

La ora 10.00 a avut loc întâlnirea cu reprezentanţii administraţiei locale. Ambasadorul a purtat discuţii pentru identificarea unor oportunităţi de business pentru oamenii de afaceri chinezi din Satu Mare şi pentru a depista modalităţi de colaborare economică  pe viitor. De la ora 12, ambasadorul s-a întâlnit cu reprezentanţii mass-media, în cadrul unei conferinţe de presă. De aici, ambasadorul Chinei s-a îndreptat spre aeroport, la ora 13, şi a plecat la Bucureşti. Vizita de la Satu Mare survine unei alte vizite în nordul ţării, în judeţul Maramureş, efectuată zilele trecute de oficialul chinez. În municipiul Satu Mare îşi desfăşoară activitatea aproximativ 15 chinezi. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite