Satu Mare: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Adevărul la minut
Satu Mare: Adevărul la minut

Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, iar pe plan local promovat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, intenţionează să editeze un nou volum de educaţie ecologică. În acest week-end continuă sărbătoarea populară de la Bârsău iar duminică începe Festivalul Porumbului de la Domăneşti.

Al cincelea volum CCDG, deshis pentru editare
Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie în colaborare cu editura Decesfera Media intenţionează să editeze al cincelea volum „Parteneriat în Educaţia pentru Mediul Înconjurător“. La acest volum sunt invitaţi să contribuie direct 200 de cadre didactice din toată ţara cu materiale de maxim 4.000 caractere. Preţul unei cărţi este 40 lei. Acţiunea este promovată de APM Satu Mare, iar detalii se pot găsi pe www.ccdg.ro.

Sărbătoare populară la Bârsău

După ce ziua de sâmbătă a avut loc sub semnul sportului, a doua zi a sărbătorii comunale de la Bârsău se va desfăşura cu multă muzică populară, mici şi bere. Mariana Deac, Ionuţ Fulea şi Nicolae Mureşan sunt capii de afiş ce vor concerta pe scena din centrul Bârsăului şi au fost prioritari invitaţiei primarului Traian Ciurdaş. Sărbătoarea se va încheia duminică, înainte de miezul nopţii.

Domăneşti găzduieşte Festivalul Porumbului
Prima ediţie a Festivalului Porumbului va avea loc duminică la Domăneşti, începând cu ora 9.00.  După un simpozion dedicat acestei zile, va avea loc un concurs pentru gurmanzi. La partea muzicală, participanţii la sărbătoare vor avea parte de nume ca „Ceatăra“ – Carei, „Doina Codrului“ Satu Mare şi Horpacsik Janos – Ungaria.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite