Sătenii din Olari cred că e un semn al Apocalipsei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un miel născut cu o gravă malformaţie a creat panică în comuna arădeană Olari. Animalul a suferit probabil o mutaţie genetică, având o siluetă asemănătoare cu a unei fetiţe.Mielul, care

Un miel născut cu o gravă malformaţie a creat panică în comuna arădeană Olari. Animalul a suferit probabil o mutaţie genetică, având o siluetă asemănătoare cu a unei fetiţe.
Mielul, care s-a născut marţi şi a murit la scurt timp, avea silueta asemănătoare cu a unui copil, iar organele genitale erau foarte asemănătoare cu cele umane, ceea ce i-a făcut pe localnici să răspândească zvonul că oaia ar fi născut un copil. "S-a creat panică, unii spunând că este un semn al Apocalipsei. Deşi semăna cu un copil, este vorba doar de o malformaţie", a declarat, ieri, primarul comunei, ştefan Muscă.
Chemat la faţa locului, medicul veterinar din localitate i-a liniştit pe oameni, spunându-le că este vorba de o malformaţie gravă şi foarte rară. "Medicul a stabilit că este un caz de hidrofilie, care se manifestă prin umflarea corpului şi a capului. În acest caz, chiar şi organele genitale erau mărite, lăsând impresia că sunt umane, ale unei fetiţe", a mai spus primarul comunei. Medicul veterinar a conservat fătul în formol, pentru cercetări ulterioare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite