"Sărbătoare în sat" la Pardoşi, Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 3.000 de săteni din Pardoşi sunt aşteptaţi la prima "Sărbătoare în sat". Moda organizării serbărilor câmpeneşti se răspândeşte repede în judeţul Buzău, fiind

Peste 3.000 de săteni din Pardoşi sunt aşteptaţi la prima "Sărbătoare în sat".

Moda organizării serbărilor câmpeneşti se răspândeşte repede în judeţul Buzău, fiind îmbrăţişată de un număr din ce în ce mai mare de primării. Duminică, Primăria Pardoşi va lansa un spectacol folcloric în aer liber, unde sunt aşteptaţi să participe peste 3.000 de spectatori din localitate şi din vecinătate.

Prima ediţie a "Sărbătorii în sat", aşa cum se intitulează spectacolul iniţiat de autorităţile din Pardoşi, începe la ora 16 şi are cap de afiş pe cunoscuta solistă Mioara Velicu. Pe scena care va fi amenajată pe un platou de la intrarea în localitate vor mai urca Gelu Voicu, Gabriela Bolocan, Simona şi Cornel Bănică, Constantin Ungureanu şi trupa etno "Nemuritorii", iar fondul sonor va fi asigurat de Orchestra Centrului de Creaţie "Plaiurile Mioriţei". "Sărbătoarea în sat", petrecere din care nu vor lipsi picnicurile cu mititei la grătar şi halbele de bere, este organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Valorificarea Tradiţiei şi Primăria Pardoşi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite