Cristi Săpunaru riscă să nu mai fie convocat la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre riscul la care s-a supus Săpunaru prin scandalul de la aeroport, intenţiile conducerii Stelei în ceea ce priveşte salariul lui Dayro sau reacţia suporterilor naţionalei pe stadionul din Varşovia. Printre alte subiecte, Stoichiţă nu îl vrea pe Becali în vestiar, iar Dragomir crede că meciul de la Iaşi se va amâna.

Cristi Săpunaru riscă să nu mai fie convocat după scandalul pe care l-a făcut la aeroport. Răzvan Lucescu nu tolerează actele de indisciplină la naţională şi nu face niciun compromis în acest sens! Astfel, după ce Adrian Mutu şi Adrian Cristea au "călcat pe bec" şi nu au fost iertaţi, acum a venit rândul lui Cristi Săpunaru să primească "pedeapsa" cuvenită pentru incidentul de la sosirea din Polonia. Selecţionerul a anunţat că ia serios în calcul varianta de a nu-l mai convoca pe fundaşul lui FC Porto la naţională, după ce acesta a băut în avionul tricolorilor şi s-a certat cu staff-ul tehnic şi cu unii din jurnaliştii prezenţi la aeroport, scrie ProSport.

Becali vrea să îi dubleze salariul lui Dayro. Conducerea se gândeşte să-i dubleze salariul lui Dayro în pauza de iarnă. El are acum o leafă anuală de 60.000 de euro. Dayro Moreno este primul stelist la care Moş Crăciun s-a gândit deja. Şi asta pentru că Gigi Becali se pregăteşte să îi facă un cadou neaşteptat columbianului rebel: dublarea salariului. În momentul în care s-a întors la Steaua, după o absenţă nemotivată de aproape trei luni, sud-americanului i s-a impus să accepte diminuarea contractului până la 60.000 de euro pentru a fi reprimit, notează Gazeta Sporturilor.

Mutu şi Cristea, ţinta ironiilor suporterilor. Atmosferă de meci mare pe stadionul din Varşovia. 5000 de polonezi au venit să vadă trupa lui Răzvan Lucescu, fete, copii sau ultraşi adevăraţi. Românii au avut şi ei parte de câţiva fani în tribune, veniţi să-i admire pe petrecăreţii tricolori. Potrivit GSP TV, suporterii naţionalei i-au ironizat pe Adrian Mutu şi pe Adrian Cristea.

Stoichiţă nu îl vrea pe Becali în vestiar. Stoichiţă spune că el taie şi spânzura la Steaua. Vizitele patronului la vestiar sunt doar simple încurajări. Prosport a scris că la meciul cu Alba Iulia, şeful din Ghencea a intrat în vestiar şi i-a schimbat echipa lui Stoichiţă. L-a trecut rezervă pe Kapetanos, care până la urma a marcat golurile victoriei. "Nu a intrat înainte de acest meci în niciun vestiar al Stelei, acesta este răspunsul pe care pot să îl dau", a infirmat antrenorul zvonurile apărute în presă, potrivit Sport.ro.

Dragomir crede că meciul de la Iaşi se va amâna. Conducătorul Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunţat că meciul dintre Poli Iaşi şi Pandurii Târgu Jiu, programat vineri, pe 20 noiembrie, ar putea fi amânat din cauza gripei porcine. Dragomir a declarat pentru Sport Total FM că oficialii LPF nu vor fi absurzi, pentru că nu se doreşte ca focarul de infecţie să fie mărit. Dragomir a adăugat că vor fi luate în calcul pentru amânare şi alte partide, dacă oamenii din conducerea cluburilor în cauză vor prezenta acte din partea medicilor de specialitate care să indice existenţa unui pericol iminent.

Bună dimineaţa!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite