Săptămâna Foto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La festivitatea de decernare a „Balonului de aur“ FIFA, organizată la Zürich, Elveţia, o vedetă din lumea muzicii a atras privirile, chiar dacă evenimentul era eminamente sportiv. Votaţi fotografia favorită pe www.adevarul.ro/fotografia.

Interpreta columbiană Shakira a venit împreună cu delegaţia echipei FC Barcelona, drept câştigat graţie relaţiei amoroase pe care o are cu fundaşul Gerard Pique. Magnetismul Shakirei l-a învins şi pe neînvinsul Pelé, care a sărutat-o părinteşte pe obraz. Scena s-a petrecut cu „îngăduinţa“ lui „Sepp“ Blatter, preşedintele FIFA.

Martor  foto: O, brad frumos!



Un spectacol fastuos a avut loc săptămâna aceasta în oraşul indian Jaipur, cu ocazia unei conferinţe la care au fost invitaţi indienii de pretutindeni. Printre reprezentaţiile pregătite de organizatori a fost şi un dans popular, pentru care femeile s-au împodobit ca un brad de Crăciun.

Delicii: gângănii la proţap

image



Degeaba prognozează finanţiştii mondiali scăderea economiei Chinei prin reducerea cantităţii de produse vândute cu amănuntul. Unele afaceri chiar au succes. De pildă, acest întreprinzător vinde scorpioni şi căluţi de mare prăjiţi, stele de mare crocante, dar şi coconi de viermi de mătase. Contrar aşteptărilor, gurmanzii îşi fac poftele cu aceste frigărui asiatice.

Deasupra lui Dalai Lama

image



Dalai Lama, liderul spiritual tibetan, le zâmbeşte participanţilor de la Festivalul Kalachakra, purtând pe cap un coif tradiţional, care seamănă izbitor cu o creastă de cocoş. Anual, este o tradiţie ca, începând cu 1 ianuarie şi până la 10 ianuarie, credincioşii tibetani să se adune în localitatea indiană Bodhgaya în frunte cu liderul lor, Dalai Lama. Festivalul este de fapt o şcoală de învăţături şi meditaţii.

Medicament pentru suflet: piscina cu gheaţă

image



Adepţii şintoismului, religia tradiţională a Japoniei, se roagă într-o piscină cu gheaţă, purtând doar lenjerie şi o bentiţă albă pe cap. Ei cred că în acest fel îşi purifică trupurile şi sufletele. Din fericire japonezii practică acest ritual doar o dată pe an, de regulă în preajma Anului Nou. Ultima ceremonie de lecuire a avut loc zilele trecute, la Tokyo, la care au participat 75 de persoane.

Nu intraţi în cabina de vot. Câine rău!

image



Doi căţei aşteaptă ca stăpânii lor să voteze, într-o şcoală din oraşul american Manchester, statul New Hampshire. Necuvântătoarele iau parte, fără să-şi dea seama, la exercitarea voinţei poporului, în cea mai cea democraţie din lume. În statul New Hampshire au avut loc cele dintâi alegeri primare ale Partidului Republican.

image
image
Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite