Sănii înlocuite cu triciclete, în Scoţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.000 de câini huskye au fost antrenaţi, ieri, în Cursa anuală a săniilor trase de câini, care se organizează de aproape un secol încoace, în nordul Scoţiei. Anul acesta, din lipsa

Peste 1.000 de câini huskye au fost antrenaţi, ieri, în Cursa anuală a săniilor trase de câini, care se organizează de aproape un secol încoace, în nordul Scoţiei. Anul acesta, din lipsa zăpezii, cursa a fost la un pas de a fi anulată. Un concurent a propus în glumă să fie puse roţi la sănii şi, după ce toată lumea a râs cu poftă, ideea unor curse pe roţi a fost pe placul tuturor.

Fiecare participant şi-a făcut ce fel de "căruţă" a vrut, dar organizatorii au recomandat tricicleta drept vehicul ideal în locul saniei. Unii au folosit vehicule cu patru roţi, alţii, cu numai două. Singura limitare: greutatea. Echipajele de câini huskye s-au dovedit cât se poate de capabile să tragă noile "sănii", până la finalul concursului neînregistrându-se niciun accident. Premiul concursului, de 100.000 de euro, a răsplătit eforturile tuturor, deoarece câştigătorul l-a împărţit cu toţi participanţii, pentru ca fiecare să-şi acopere cheltuielile suplimentare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite