Sanatatea lui Sharon, subiect de dezbateri publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In premiera absoluta pentru Israel, buletinul de sanatate al premierului Ariel Sharon, care a suferit recent un usor atac cerebral, a fost dat, ieri, publicitatii in mod oficial. Anuntul urma sa fie

In premiera absoluta pentru Israel, buletinul de sanatate al premierului Ariel Sharon, care a suferit recent un usor atac cerebral, a fost dat, ieri, publicitatii in mod oficial.
Anuntul urma sa fie facut de catre cei trei medici care l-au ingrijit pe Sharon. In varsta de 77 de ani, premierul israelian, supranumit "Buldozerul" din cauza fizicului sau, a revenit inca de duminica la lucru. Ieri, medicii care trebuiau sa anunte starea sa de sanatate urmau sa precizeze si greutatea exacta a primului-ministru, obiect al unor aprinse controverse in ultimele zile. Ariel Sharon este supraponderal si cunoscut pentru proastele sale obiceiuri gastronomice. Cotidianul "Yediot Aharonot" a publicat recent un buletin medical al "Buldozerului", anterior spitalizarii, in care se preciza ca starea sanatatii sale este buna. Ulterior, acesta a fost spitalizat, suferind o forma usoara de atac cerebral, care nu a lasat sechele. In Israel nu exista nici o lege care sa il oblige pe seful guvernului sa-si faca publica starea sanatatii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite