Salvarea nu vine nici cu poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Oneşti a murit, miercuri seară, după ce a jucat un meci de fotbal. Familia acuză Serviciul de Ambulanţă din municipiu că a întârziat şi că nu a trimis şi un medic.

Un bărbat din Oneşti a murit, miercuri seară, după ce a jucat un meci de fotbal. Familia acuză Serviciul de Ambulanţă din municipiu că a întârziat şi că nu a trimis şi un medic. Bogdan Furtună, în vârstă de 40 de ani, s-a prăbuşit pe teren la finalul partidei de fotbal, iar Salvarea a venit abia după 20 de minute.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău, Sorin Enescu, a precizat, potrivit Mediafax, că ambulanţa a ajuns în aproximativ un sfert de oră, echipată complet, dar fără medic, din cauză că postul este în prezent vacant. Medicul legist a stabilit că moartea a survenit în urma unui infarct miocardic.

Un caz asemănător este cercetat de Autoritatea de Sănătate Publică Mehedinţi. Aceasta a declanşat, ieri, o anchetă care priveşte modul în care Serviciul Judeţean de Ambulanţă a răspuns unei solicitări. Un cerşetor din Drobeta Turnu Severin a făcut, miercuri seara, o criză de epilepsie. Salvarea, chemată întâi de cetăţenii aflaţi pe stradă şi apoi de poliţiştii sosiţi pentru a cerceta cazul, a refuzat să-şi facă apariţia. O ambulanţă a ajuns după aproape 20 de minute, abia după ce un ziarist local l-a sunat pe directorul ASP Mehedinţi pentru a-i relata situaţia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite