Salvamontiştii nu au ajuns la elicopterul israelian prăbuşit în zona Fundata-Zărneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Serviciului Salvamont Bran, Fănică Boboc, revine asupra declaraţiei potrivit căreia au fost găsite patru cadavre la locul prăbuşirii elicopterului israelian, precizând că salvamontiştii nu au reuşit să ajungă la locul accidentului, iar căutările vor fi reluate marţi dimineaţă.

Un elicopter militar israelian s-a prăbuşit în Bucegi: 7 morţi, printre care un român

Fănică Boboc a declarat luni seară, pentru Mediafax, că echipele de salvamontişti nu au reuşit, până la lăsarea întunericului, să ajungă foarte aproape de epava elicopterului prăbuşit, însă căutările vor fi reluate marţi dimineaţă.

Şeful Salvamont Bran declarase iniţial că au fost găsite patru cadavre la locul unde s-a prăbuşit elicopterul israelian, iar aparatul de zbor a luat foc.

"Eu aşa am înţeles, că este vorba despre patru morţi. Nu am reuşit încă să ajungem foarte aproape de elicopter pentru că s-a înserat şi nu mai există vizibilitate. Vom relua căutările mâine (marţi - n.r.) dis de dimineaţă", a spus şeful Serviciului Salvamont Bran.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de salvamontişti au fost cazate la o stână din apropiere şi vor relua căutările marţi dimineaţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite