Salt mortal cu maşina în Lacul Floreasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit blocat în maşină ce a căzut sub apele Lacului bucureştean Floreasca.

Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.30. Alexandru George Aurelian (36 de ani) conducea un autoturism roşu, cu număr de Bucureşti, marca Skoda Octavia, pe Calea Floreasca, dinspre intersecţia cu strada Mircea Eliade spre intersecţia cu strada Fabrica de Glucoză. La un moment dat, din motive necunoscute, Aurelian a pierdut controlul volanului şi a izbit parapetul de pe marginea străzii.

„Accidentul s-a produs la ieşirea dintr-o curbă, destul de închisă", a declarat Daniel Piştea, de la Brigata Poliţiei Rutiere a Capitalei. Maşina a plonjat apoi în Lacul Floreasca. Ceilalţi şoferi care au văzut accidentul au sunat imediat la 112 pentru a anunţa autorităţile. În scurt timp, la faţa locului au ajuns angajaţii Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă (ISU), mai multe echipaje ale Poliţiei, dar şi Ambulanţe.

Mașina a fost avariată

Iniţial, martorii au spus că în autoturism se află trei persoane, dar scafandrii de la ISU au descoperit doar trupul neînsufleţit al şoferului. Autoturismul era deformat în urma impactului cu parapetul de protecţie, partea şoferului fiind cea mai avariată.

„Maşina căzută în Lacul Floreasca a suferit deformări mecanice în urma accidentului, în autoturism fiind prinsă o persoană între pedalier şi scaun", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite