Salon de tuning la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavilionul central din cadrul Romexpo Bucuresti este gazda unui salon de tuning, unde sunt prezentate maşini modificate pe partea de styling exterior, tehnică sau styling interior, alături de maşini demo car-audio.

Salonul desfăşurat în aceste zile la Bucureşti demonstrează că fenomenul de tuning din România a depăşit stadiul de kitsch de acum câţiva ani. Cei care vor intra în incinta pavilionului central Romexpo vor avea ce să admire. Show-ul se bucură de prezenţă internaţională, maşini modificate din Ungaria şi Bulgaria, care au ajuns pentru prima dată în România.

Printre exemplarele modificate se numără bolizi cu sute de cai putere, dar şi atracţii precum primul Logan decapotabil sau un Fiat Bravo creat parcă special pentru Barbie. Printre maşinile care atrag mulţi vizitatori se numără câteva marca Nissan GTR, clasicele Shelby Cobra, BMW X6M AC Schnitzer, muscle car-urile Dodge Challenger  şi Ford Mustang.

Din gama invitaţilor speciali, salonul găzduieşte mai multe arii: cea pentru maşini retro, o zonă dedicată maşinilor de raliu - cu participarea mai multor echipe din cadrul campionatului naţional - aria offroad, cu participarea echipei oficiale Team Dakar Romania, asigură partea inedită a evenimentului. Mai există şi o zonă arie dedicată motocicletelor, cu câteva proiecte prezentate în premieră pentru România. 

Firmele şi cluburile prezente la Romanian Tuning Show

- Taifun
- Napoca Rally Team
- Falcon
- Colina MotorsAC
- Schnitzer
- Alpine
- RBN Tuning
- Taubenreuther
- Auto K9
- Inferno Motorsport
- Midnight Racers
- Insomnia

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite