Saloanele de masaj, luate cu asalt după Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cererea de astfel de servicii a crescut cu 40%, în Bucureşti

şi doamnele", spune Elena Mihnevici, maseur la cabinetul Bonsaimed, de pe bulevardul Dimitrie Cantemir.
Bărbaţii, clienţi fideli
Nici nu şi-au început bine programul din acest an, şi clinicile au o serie de programări. Multe dintre acestea vin din partea bărbaţilor. "Bărbaţii vin săptămânal la masaje de relaxare şi şi-au făcut programări pentru întreaga lună", explică Raluca Florescu, manager la Slimart. Cei care însă sunt foarte obosiţi îşi cheamă maseurul acasă. "Decât să vină la salon, ei mă cheamă acasă", spune maseurul Mihai Popescu. În acest caz, preţul este mai mic decât la salon.
Ca să îmbine plăcutul cu utilul, femeile aleg şi masajele combinate. "Multe cliente vin seara, când ies de la serviciu şi fac 30 de minute de anticelulitic cu 15 minute de relaxare", spune Anca Popa, manager la Body Temple. Aici există şi un medic care întocmeşte fiecărei cliente o fişă atunci când începe tratamentul: greutate, gradul de celulită etc. "Măsurătorile se reiau la a cincea şedinţă", adaugă Anca Popa.
"Anticeluliticul" bate sportul
Specialiştii spun că doamnele care vor să slăbească ar trebui să facă masaj înainte de practicarea sportului. "Cel mai cerut este masajul anticelulitic, mai ales de doamnele care vor să arate bine. Acest tip de masaj ajută la slăbire prin înviorarea zonelor respective. Dar nu e suficient, depozitele de grăsime trebuie consumate prin efort fizic susţinut", spune Cătălina Costache, manager la cabinetul Genesse. Masajul anticelulitic durează o jumătate de oră, însă la cererea clientului poate fi prelungit. Un alt tip de masaj foarte cerut în această perioadă este cel de tonifiere. "În special femeile cu vârste cuprinse între 28 şi 35 de ani solicită masaj de tonifiere", spune Lucia Ionescu, maseur la Saria Club.
Terapie cu pietre vulcanice
Pe lângă tradiţionalele masaje anticelulitice, femeile sunt dispuse să le încerce şi pe cele de "ultimă modă". Masajul cu pietre calde, apărut recent în saloanele de înfrumuseţare, a câştigat rapid teren în rândul reprezentantelor sexului frumos.
"Pietrele de origine vulcanică sunt alese pe mărimi şi forme, în funcţie de fiecare parte a corpului", zice Raluca Florescu. Cele rotunde sunt potrivite pentru braţe şi mâini, cele lunguieţe pentru zona gâtului şi cele mai fine pentru spate şi ceafă.

PreţuriMasaj anticelulitic35 lei
Masaj general35 lei
Masaj de relaxare35 lei
Masaj de tonifiere si slăbire40 lei
Masaj anticelulitic 25 lei
Masaj anticelulitic şi relaxare (combinat) 45 lei
Reflexoterapie 30 lei

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite