Dario Bonetti: "Sacrificiul e ceea ce trebuie!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dario Bonetti: "Sacrificiul e ceea ce trebuie!" - Revista presei sportive
Dario Bonetti: "Sacrificiul e ceea ce trebuie!" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre laudele aduse de Bonetti elevilor săi, victoria echipei Wolfsburg cu 32-0 sau suspendarea a doi jucători de la Steaua. Printre alte subiecte, Ujpest nu se teme de Steaua, iar  Marcel Lică a spus că substanţa folosită de Baicu nu era dopantă.


Dario Bonetti: "Sacrificiul e ceea ce trebuie!".

Bonetti laudă efortul elevilor săi după prima victorie în stagiul francez. "A fost un meci foarte bun, mi-a plăcut în mod deosebit faza defensivă. Trebuie să câştigăm în continuare şi să facem o fundaţie solidă în apărarea echipei, iar de acolo să mergem mai departe şi să construim casa. Toţi au evoluat aşa cum le-am cerut, au muncit, au transpirat pentru această victorie şi mă bucur pentru asta. Eu nu caut spectacol, ci rezultate bune, sacrificiul văzut în seara asta e ceea ce trebuie la Dinamo", a declarat Bonetti pentru Gazeta Sporturilor.

Wolfsburg a învins o echipă de amatori cu 32-0.
Vfl Wolfsburg, campioana en-titre a Germaniei, a disputat un meci amical în compania echipei de amatori SV Germania Blumenhagen, retrogradată la sfârşitul sezonului trecut din liga a opta valorică. Grafite şi compania au dat un recital de goluri în faţă adversarilor lor, ce-i drept mai mult decât modeşti, reuşind să penetreze poarta adversă de nu mai puţin de 32 de ori, în două reprize perfect simetrice. Printre remarcaţii partidei s-au numărat Caiuby, cu şapte goluri, Alexander Esswein cu cinci şi Grafite cu 4 reuşite. Alţi trei fotbalişti au reuşit câte un „hattrick”, Marcel Schafer, Zvjezdan Misimovic şi Sebastian Schindzielorz, scrie ProSport.

Pedriel şi Dayro Moreno au fost suspendaţi până la finalul contractelor. Comisia de Disciplină a LPF a ratificat, în şedinţa de miercuri, suspendarea jucătorilor Dayro Moreno şi Ricardo Pedriel (Steaua) până la finalul contractelor, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. Contractele jucătorilor Dayro Moreno şi Ricardo Pedriel au fost diminuate cu 10 la sută, reprezentând 18.000 de euro, respectiv 10.000 de euro, deoarece nu s-au prezentat la reunirea echipei de club, anunţă Sport.ro.

Ujpest nu se teme de Steaua.
Antrenorul maghiarilor de la Ujpest i-a întors favorul lui Bergodi; i-a spionat pe stelişti la eşecul 1-2 cu ŢSKA Sofia. După ce a văzut prima înfrângere a Stelei din această vară, William Mcstay a prins şi mai mult curaj: "Şansele de calificare sînt egale", spune scoţianul. Şi campionul României, Meme Stoica, a fost în tribune la eşecul Stelei - a văzut meciul alături de finul Ghionea şi de Goian, potrivit GSP TV.

Marcel Lică: "Baicu a dat dovadă de mare caracter". Marcel Lică a fost preşedinte al Farului Constanţa în perioada în care Adrian Senin, Iulian Apostol şi regretatul Mihai Baicu au fost implicaţi în scandalul de dopaj. Acesta a rememorat acest episod, declarând că substanţa folosită de atacant nu era dopantă, ci un medicament pentru eliminarea lichidelor din corp, deoarece dorea să slăbească. "Am auzit şi eu de moartea lui Mihai Baicu. Dumnezeu să-l ierte! Când era la Farul şi a fost implicat în scandalul legat de dopaj vă spun că nu era vorba de o substanţă dopantă, era furosemid, un medicament pentru eliminarea lichidelor din corp", a declarat Lică pentru Sport Total FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite