SUETA LA O CAFEA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andi Moisescu N-as putea lucra cu tarantule, fiindca sunt alergic la paianjeni Dupa o perioada lunga de timp in care ne-am obisnuit cu el la "Marca inregistrata", asta-seara, de la ora 17.00, va

Andi Moisescu
N-as putea lucra cu tarantule, fiindca sunt alergic la paianjeni
Dupa o perioada lunga de timp in care ne-am obisnuit cu el la "Marca inregistrata", asta-seara, de la ora 17.00, va reveni pe micul ecran ca gazda a unui show de divertisment, alaturi de Teo. Dupa cum ii spune si numele, spectacolul a fost special conceput pentru "Teo si Andi".
- Iti apartine ideea acestui proiect de emisiune?
- Nu, nu-mi apartine mie ideea, ci echipei lui Teo si producatorilor ei. Ce s-a intamplat, insa, ulterior, legat de concept si de formula finala a emisiunii, am discutat impreuna. Am pus toate sugestiile cap la cap si a rezultat ce o sa vedeti diseara.
- Si ce vom vedea diseara, la "Teo si Andi"?
- Un show de doua ore, in direct, in care vom avea invitati din randul vedetelor. Formula e urmatoarea: aceste vedete vor fi puse in situatia de a face cu totul altceva decat ceea ce fac ele in mod obisnuit. De pilda, nu vor fi invitati cantaretii sa ne cante. Astazi, ii vom vedea, printre altele, pe cei de la Cassa Loco, facand gimnastica artistica cu panglici, si pe fetele de la Sexxy, care vor incerca sa prepare blatul de pizza, alaturi de un maestru in domeniu. Eu si Teo vom incerca sa cantam la un instrument dificil, cu cei de la System. Si tot noi doi vom prezenta o varianta adaptata a "Ziga-zaga", piesa Loredanei. O sa o auziti, asadar pe Teo cantand, care, apropo, are o voce foarte buna. In rest, va fi amuzant, fiindca nu cred ca o sa fim prea indemanatici nici unii. Va fi vorba, mai degraba, de niste usoare accidente, menite sa ne distreze pe noi si pe telespectatori.
- Totusi, reteta acestui show suna destul de cunoscut: invitati vedete, pe care oricum le vedem toata ziua si pe la celelalte emisiuni de divertisment, pe care le veti pune sa accepte noi provocari. La ce surprize sa ne asteptam, in acest caz, de la emisiunea ta si a lui Teo?
- In primul rand, cuplul de prezentatori cred eu ca e o surpriza. E adevarat ca am mai colaborat candva, si la fel de adevarat e ca nu mai putem inventa noi acum mare lucru in materie de divertisment. Dar cred ca totul sta in felul in care aplici reteta clasica despre care aminteai tu. Da, pana la urma, toata lumea face cam acelasi lucru: invita niste vedete si incearca sa faca divertisment. Diferenta dintre noi si altii va fi, sper, maniera in care vom face divertisment. Si aici cred ca personalitatea prezentatorilor are un cuvant important de spus.
- Apropo de personalitate! In ce te priveste, e oarecum consacrata formula cu doi prezentatori. Ai lucrat, pe vremuri, la Pro TV, cu Andreea Raicu si mai apoi cu Ioana Moldovan. De data aceasta, si tu, si Teo aveti personalitati puternice. Nu crezi ca va fi cam mic un singur studio pentru amandoi?
- In nici un caz! Am mai lucrat cu Teo, cum am mai spus, si ne-am completat foarte bine unul pe celalalt. Deci, formula e verificata, chiar daca, e drept, nu a fost vorba despre emisiuni cu continuitate. Eu si Teo, de altfel, ne intelegem foarte bine si in particular. Asa cum suntem personalitati puternice, suntem si suficient de cu capul pe umeri incat sa nu ne incurcam unul pe celalalt si nici sa nu vorbim amandoi deodata. Nu vor exista probleme de comunicare intre noi, asta e sigur. Mi se pare chiar extraordinar sa lucrez cu Teo. De multe ori, in ultimii ani, mi s-a tot spus ca pot sa mai fac si altceva, si m-am gandit si eu la treaba aceasta. A depins de fiecare data de ce mi s-a propus. Nu mi s-a parut nimic potrivit pana acum. De aceasta data, insa, o mare importanta a avut-o faptul ca o sa lucrez cu Teo. E o provocare suficient de mare sa lucrezi cu ea. In plus, chiar simteam nevoia sa ma mai adresez si unui altfel de segment de public. "Marca inregistrata", oricum ai da-o, se adreseaza unui public destul de restrans. Sunt bucuros ca am din nou ocazia sa ma intalnesc si cu altfel de oameni, ceea ce e suficient de motivant pentru mine.
- Teo a ajuns ea insasi o marca inregistrata, in ultimii ani, la Pro TV...
- Teo a crescut pentru ca Pro TV a reusit sa-i valorifice toate talentele pe care le are nativ si i-a oferit tot ceea ce avea nevoie ca sa-si dezvolte aptitudinile acestea. Parerea mea e ca Teo e numarul 1 in divertismentul de la noi.
- Spuneai ca si prezentatorii trebuie sa se supuna regulii jocului. Ce nu ai face in emisiunea ta?
- Am intampinat deja asemenea dificultati. S-a pus problema sa se aduca tarantule. N-am acceptat, fiindca eu sunt alergic la paianjeni. Oricum, cam aici se opresc aceste grele incercari. La "Teo si Andi" e vorba de provocari dificile, dar sunt lucruri firesti pana la urma, pe care nu le poate face oricine. N-o sa punem pe nimeni sa-si bage mana intr-un borcan plin cu viermi sau mai stiu eu ce.
- Stiu ca marea ta dragoste e radioul. Cum de te tii departe de el?
- Ma tin departe din lipsa de timp acum, din conjunctura, nu stiu exact de ce. Dar, probabil, in viitor ma voi intoarce si la radio, cel putin o data pe saptamana. Oricum, nici de ascultat nu prea mai ascult radioul, decat dimineata. Ascult fie Pro FM, fie Kiss FM, fiindca imi plac Carcotasii.
- Marca inregistrata? Cum definesti notiunea aceasta?
- Entertainment pe baza de publicitate. Marele interes, dar si marele pariu al acestei emisiuni este sa reusesc sa o fac si pentru cei care nu lucreaza in industria publicitatii, care sunt destul de putini raportati la marea masa. Discutand despre spoturile la care ne uitam, aratand povesti din spatele filmarilor, am reusit chiar sa captam atentia unui public mai numeros, sa avem, asadar, un plus de audienta. E o emisiune la care e nevoie de un echilibru, trebuie sa am grija mereu sa nu las impresia ca am ceva cu un spot anume, fiindca nu trebuie sa se intample asa. Spoturile comentate sunt cele sesizate de telespectatori, iar comentariile le fac cei care au o legatura sau alta cu publicitatea. Ideal e sa prezint in emisiune opinii controversate, dar nu se intampla mereu asa.
- Ai mari asteptari de la noua ta emisiune?
- O sa lansam un cuplu puternic si de durata, sper. Asta e cel mai important. Si mai sper sa avem si audienta. Asta e si mai important.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite