SUETA LA O CAFEA - Nu ma pot plange de admiratoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

marturiseste Virgil Iantu

Virgil Iantu este o vedeta complet atipica. Nu are fite, nu frecventeaza evenimentele mondene, nu "perie" ziaristii ca sa-l bage in seama, nu se cearta cu ei daca l-au facut praf in vreun articol. Intotdeauna afiseaza o demnitate eleganta. Acum e mai fericit ca oricand. La sfarsitul lunii iulie va fi tatal unei fetite.
- Virgil, te pregatesti sa devii tatic "de-adevaratelea", cum zic copiii tai de la emisiune!
- Pot sa spun ca abia astept sa-mi vad fetita. Mi-am dorit intotdeauna copil, nu cred ca este cineva care sa nu-si doreasca... Ma bucur ca ultimele analize arata ca este sanatoasa, asta este cel mai important pentru mine, pentru noi... Stiu ca toata lumea, in asemenea situatii, te intreaba daca vrei fata sau baiat?! Eu nu am nici o preferinta, imi doresc un copil sanatos.
- Am auzit ca te adora pustii care vin sa "spuna lucruri trasnite"...
- Nu stiu ce sa-ti spun eu despre chestia asta... Pot doar sa afirm ca am o relatie foarte speciala cu cei care vin la emisiune, sunt foarte apropiat de ei din primul moment, desi eu nu-i vad deloc pana cand intra in platou. Suntem prieteni din clipa in care incepem sa vorbim. Initial am refuzat, apoi am vazut exact despre ce este vorba si m-am razgandit... A fost toata lumea surprinsa sa vada ca lucrurile merg mai bine decat ne-am fi asteptat.
- Esti spontan sau ai un plan?
- Mi se spune despre fiecare dintre ei ce stie, ce ii place, care este zona de care este interesat, iar eu ma orientez la fata locului pe subiectele respective. Nu poti pregati un scenariu strict cand ai de-a face cu un copil, pentru ca el bate campii si atunci trebuie sa bati si tu campii alaturi de el...
- Da, am vazut ca te cer in casatorie multe fetite cu fundite...
- Pai da, ei ma considera de varsta lor si acest lucru este minunat. De aceea comunicam atat de bine!
- Cum se face ca tie nu ti s-a urcat la cap celebritatea?
- Esential este sa-ti fie tie bine, sa ai o liniste interioara cand ramai singur sau cu partenerul. Viata particulara este mult mai importanta decat sa-ti creezi o imagine fortata, artificiala, doar pentru a impresiona sau pentru a atrage atentia. Eu nu merg la evenimente mondene pentru ca, in timpul acela, prefer sa stau alaturi de cei dragi. Cred ca aceia care se schimba atunci cand ii atinge aripa celebritatii o fac pentru ca, de fapt, asa le era caracterul, aveau o problema din acest punct de vedere, dar ea nu avea cum sa se vada inainte pentru ca nu erau in atentia opiniei publice.
- Dar stii si tu ca multi dintre cei care devin vedete cred ca acest statut se "asorteaza" cu cel de playboy?
- Cand am inceput campania de promovare a emisiunii "Vrei sa fii miliardar", mi se spunea sa aduc povesti extraodinare despre mine, ziaristii incercau sa ma faca sa le spun ceva spectaculos, dar eu le explicam ca sunt un tip normal. Nu sunt de acord cu aducerea unor elemente fabricate, de dragul senzationalului. Iar in privinta barbatilor care se lauda cu numarul iubitelor... inseamna ca pentru ei asta are importanta, dar nu suntem toti construiti la fel.
- Virgil, tu crezi in institutia casatoriei acum, cand e moda asta a convietuirii fara acte?
- Bineinteles ca eu cred in casatorie! Si mai cred ca orice copil trebuie sa creasca intr-o familie, sa simta ca are si mama, si tata. E firesc sa se intample asta si eu las intotdeauna firescul sa se produca...
- Sa inteleg ca o sa ne inviti la nunta ta?
- Da, cand o sa fie. Deocamdata ne dorim foarte mult ca fetita noastra sa fie sanatoasa, iar eu zic mereu, poate si pentru ca imi place cum suna, ca abia astept sa o cunosc! Cred ca va fi foarte emotionant... Ne gandim la nume, dar nu suntem inca foarte decisi. Atunci cand se va naste, vom studia problema mai atent.
- Tu, oricum, esti un artist, doar ai absolvit Conservatorul!
- Am facut sectia "compozitie, muzicologie, pedagogie muzicala". Mi-a placut mie mult perioada de noua ani in care am cantat in corul "Madrigal", a fost o etapa superba din viata mea, am avut foarte multe de invatat. Direct de la maestrul Marin Constantin, dar si, in general, de la viata in colectiv! Era al doilea serviciu, eu eram pe atunci si violonist la Opera din Timisoara. Am avut multe turnee cu "Madrigalul", am vazut locuri superbe, am acumulat foarte multa experienta in cantul coral, am avut si parti solistice, totul mi-a prins foarte bine. Tot atunci m-am obisnuit si cu emotiile, dar le am si acum de fiecare data, inainte de orice prestatie artistica. Dar nu ma deranjeaza, imi place sa simt ca nu trec indiferent de momentul respectiv. Inca mai cant in spectacolul "A douasprezecea noapte" de la Teatrul de Comedie, impreuna cu baietii, dar, bineinteles, e foarte putin pentru mine.
- Cum au reactionat admiratoarele tale acum, ca ai devenit familist si esti pentru ele o cauza pierduta? Iti trimit scrisori disperate, te suna, te asteapta la televiziune?
- Da, se mai intampla sa primesc mail-uri, sa vina la Prima TV, dar nu ma pot plange ca sunt stresat de admiratoare si ca, vai, nu mai suport! Pana la urma, reactia lor vine tot dintr-o simpatie, e placut sa stii ca esti privit astfel de catre cei din jur...
- Cu siguranta, si ele sunt curioase sa stie ce anume te-a cucerit la Roxana, iubita ta?
- Uite, chiar ma intreb si eu ?! (rade). Ei bine, trebuie sa admit ca nu am crezut ca exista asa ceva, e un lucru minunat care mi se intampla... In cazul nostru, totul a decurs de la sine, a fost un sentiment care a evoluat in timp, firesc. La inceput, noi eram foarte buni prieteni. Cred ca a contat foarte mult acest lucru... Iubirea noastra a plecat dintr-o superba prietenie.
- Ai vazut, Toma Necredinciosul! Dar tu de ce nu credeai ca exista asa ceva, o iubire ca asta pe care o traiesti acum?
- Nu stiu sa-ti precizez, nu credeam pur si simplu. Dar nici nu-mi propuneam, sa zic, "domnule, vreau sa iubesc"! Ma gandeam ca daca e sa fie, va fi! Desi mi se parea greu de crezut, la vremea aceea, ca voi trai, intr-o zi, o poveste asa de frumoasa. Este vorba despre comunicare, despre felul in care ne completam foarte bine. Si in punctele unde suntem diferiti comportamental, caracterial, dar si in cele unde ne asemanam. Ne armonizam, daca vrei... E o relatie ideala, zic eu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite