SUETA LA O CAFEA - Mi-e frica sa ma bag in teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

marturiseste Mihaela Radulescu

Barfita, invidiata, negata, premiata, incarca ta de succes si de bucurii in ultima vreme, Mihaela Radulescu are timp pentru toate: face piata, da cu sapa, hraneste copilul, face bani si audienta...
- Mihaela Radulescu, te incadrezi in categoria vedetelor cu ifose din Romania?
- Desi mie mi-e foarte clar ca nu-i asa, oamenii care nu ma cunosc au senzatia asta. Stiu, am aflat si am simtit asta, dar nu stiu cum sa-i conving ca nu-i deloc asa. Poate ar trebui sa-i cunoasca pe oamenii cu care lucrez de atatia ani si care ma iubesc si ma respecta neconditionat, poate ar trebui sa-mi scot prietenii si cunostintele la inaintare, ca sa se convinga ca am ramas la fel, in particular, indiferent de mesajul care ajunge, pe diverse cai, la public. M-am obisnuit insa cu starea de "o iubesti sau o urasti". Chiar nu cred ca la mine exista o cale de mijloc. Asta sunt si nu ma straduiesc sa fiu mai buna sau mai rea, nici nu fac vreun efort sa fiu ceva anume, care sa dea bine la public.
- Cum se impart atributiile in familia ta? Cine are grija de copil, cine tine banii, cine face piata?
- Lucram in echipa, dar cand e vorba de bani, ii gestioneaza Elan, ca altfel ne-am duce de rapa, nu sunt buna la strategii financiare de casa. Si cu copilul stam amandoi cat putem de mult, ne jucam si-i dam toata dragostea noastra, ca de asta are el nevoie acum. Piata o fac eu cel mai des, pentru ca-mi place actiunea asta, iar pe Elan nu-l indemn la asa ceva. Tot eu gatesc, rar, dar, cica bine, si ma ocup de toate problemele casei, mai putin de plata facturilor, o "placere" pe care i-o las lui Elan.
- Cum lupti impotriva uzurii fizice, tinand piept atator slujbe simultane?
- Nu lupt, imi place, sunt un om de actiune, iar linistea mi-o da Ayan, in mod cert. Am avantajul boem ca tot ce fac fac de placere, nimic nu ma chinuieste, nimic nu ma solicita intr-atat incat sa cedez nervos. Sunt calma la munca si-mi stapanesc bine si nervii personali, si pe cei ai echipei, la o adica. In plus, cand vreau sa-mi trag sufletul si Ayan doarme, gradinaresc. E o mare pasiune si incepe sa se vada in gradina mea, mi-au inflorit toate plantele pe care le-am sapat, le-am udat, le-am ingrijit cu mana mea. E suficient.
- Barfele lansate in lumea mondena pot distruge sau altera o cariera?
- E o lume pe care n-o frecventez deloc, nu ma vedeti prin pozele alea mici de la evenimente de tot felul, pentru ca nu ma duc la asa ceva decat daca trebuie sa prezint evenimentul ori trebuie sa dau sau sa iau un premiu. In rest, e problema lor, nu a mea. Stiu ca sunt un subiect suculent, stiu ca sunt barfita si invidiata, dar nu ma afecteaza pe nici un plan, nu mi se pare un capitol in grijile mele. Ignor lumea asta, e ieftina si obositoare.
- Pe ce iaht sau in ce statiune exotica te vei relaxa in aceasta vacanta?
- O sa te dezamagesc, imi voi petrece vacanta la tara, la Izvorani, unde locuiesc, pentru ca vreau sa stam cat mai mult cu Ayan. Se apropie de varsta de un an si are mare nevoie de noi, asa ca acolo va fi vacanta mea si abia o astept. Il voi invata sa inoate, sa mearga cu masinutele lui, sa vorbeasca, sa fie sociabil si sa se poarte frumos. E o actiune grea, dar foarte importanta atat pentru el, cat si pentru noi.
- Cum iti administrezi veniturile - pandesti bursa, risti sume in diverse afaceri sau in propria imagine?
- In nici un caz! Afacerile mele se rezuma strict la televiziune si la contractele de publicitate, in alte domenii nu intru pentru ca nu ma pricep. Sotul meu e implicat in afaceri, el stie bine cu ce se mananca si nu indraznesc sa ma bag unde nu ma pricep.
- Ai fost amenintata de admiratori fanatici sau de paparazzi?
- E putin exagerat, dar am trait ceva asemanator. O femeie a venit la mine, acum vreo sase ani, cu un cutit in mana, spunand ca trebuie sa-i dau o casa. Nu era in toate mintile, m-am speriat usor, dar s-au ocupat colegii mei din echipa de linistirea ei. Cu paparazzi nu am o problema, nu am nimic de ascuns, nu am amanti, nu fac lucruri care sa ma puna in situatii penibile, asa ca nu cred ca sunt un subiect bun pentru ei. Faptul ca au reusit sa ma fotografieze cu copilul a fost destul de neplacut, pentru ca nu-l vreau star, vreau sa-i protejez copilaria si refuz orice oferta de a aparea pe coperte cu el. Am facut-o o data, la inceput, pentru ca am cedat la insistentele unor colegi din presa si mi-am spus ca doar o data nu e periculos pentru el.
- Cum reactionezi cand vezi in presa informatii neadevarate sau exagerate despre Mihaela Radulescu?
- Am reusit sa depasesc etapa in care ma consumam mult pentru ele. Nu mai reactionez decat la lucruri foarte grave si atunci imi consult avocatii, obligatoriu. In rest, sa spunem ca e aproape o normalitate, desi nu sunt de acord cu acest gen de presa, mi se pare total neprofesionist. Din fericire, mi-am capatat respectul multora dintre ziaristii nostri buni si am o relatie mult mai echilibrata cu ei.
- Cariera, film, radio, televiziune si o mamica profesionista. Care dintre ele te copleseste mai mult cu bucurii?
- Oricat ar suna de banal, copilul iti da toate satisfactiile reale. Restul e... iluzia satisfactiei. Sunt o femeie de cariera, dar m-a ingenuncheat copilul, e clar, pe el ma bazez, de la el ma imbogatesc, el ma face sa pot sa le duc pe toate. Tot ce fac in rest vine din pasiune, din curiozitate... Tot ce nu stiu ma atrage sa incerc, tot ce nu cunosc ma determina sa invat, tot ce nu stapanesc ma sperie si ma face sa ma retrag... Filmul e o descoperire importanta a unui ceva din mine care a reactionat bine la provocare si nu simt ca fac ceva nepotrivit, dimpotriva. Tocmai filmez la al doilea film al meu si cred ca am ce cauta aici daca invat permanent. Si asta fac, "fur" meserie in nestire...
- Ce faci dupa vacanta?
- Din ce stiu pana acum, "Duminica in familie", dupa ce merge la mare, se va relua din toamna. Sunt in discutii pentru un nou proiect cinematografic, am primit o propunere pentru un rol in teatru, dar aici mi-e frica sa ma bag, iar Antena 1 are un gand cu mine pentru un rol intr-un serial de comedie. Cand voi sti sigur, voi vorbi despre ele, deocamdata, tot ce stiu sigur e ca joc in filmul "mama", alaturi de pustiul meu minunat. Si fac un rol de exceptie, pe cuvant!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite