Loteria vizelor SUA, deschisă pentru români- Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loteria vizelor SUA, deschisă pentru români- Revista presei interne
Loteria vizelor SUA, deschisă pentru români- Revista presei interne

Presa internă de azi scrie despre loteria vizelor pentru SUA, despre dreptul poliţistului asupra vieţii cetăţeanului, în contextul celor întâmplate la Brăila sau despre hotărârile consilierilor bucureşteni. Printre alte subiecte, criza politică scumpeşte creditele luate de România, iar primarul municipiului Petroşani a fost luat la întrebări despre sensul giratoriu pe care vrea să îl construiască.


Loteria vizelor SUA, deschisă pentru români. Începând de pe 1 şi până pe 30 octombrie, românii cu diplomă de bacalaureat sau cu doi ani de experienţă într-o profesie cu nivel de pregătire ridicat pot aplica pentru a obţine viză de şedere permanentă în Statele Unite, scrie Cotidianul.

Dreptul poliţistului asupra vieţii cetăţeanului. În timp ce oamenii legii din România erau anchetaţi până de curând chiar şi pentru focuri de avertisment, colegii lor occidentali pot folosi armele oricând e nevoie. Cazul interlopului brăilean ucis de glonţul ieşit accidental din arma unui poliţist redeschide o discuţie neîncheiată încă nici în democraţii mai vechi, scrie Evenimentul Zilei.

55 de consilieri, 54 de proiecte imobiliare
. Sunt plăţi din banii bucureştenilor pentru a hotărî soarta Capitalei, fac parte din comitete şi comisii administrative, fac legile în Bucureşti, hotărăsc ce vor şi cum vor, se ceartă ca la uşa cortului atunci când interesele nu-i unesc, pun frână proiectelor care nu avantajează partidul din care fac parte. Sunt 55 la număr, au funcţia de consilieri generali ai Bucureştiului şi astăzi au trecut pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu 54 de PUZ-uri, majoritatea cu probleme, scrie Jurnalul Naţional.

Criza politică scumpeşte creditele luate de România. Reacţia economiei la spectacolul politic de luni şi marţi a fost destul de confuză. În timp ce economiştii spun că ne vom împrumuta mai scump de peste graniţă din cauza disputelor politice, bursa şi leul au continuat să crească. În cazul leului însă, dealerii suspectează o nouă intervenţie a BNR, scrie Gândul.

Primarul Ridzi, luat la întrebări despre sensul giratoriu
. Primarul municipiului Petroşani Tiberiu Iacob Ridzi a fost luat ieri la întrebări, în şedinţa de consiliu local, în legătură cu alocarea unei sume consistente de la bugetul local, de 250.000 de lei, pentru constuirea sensului girator din Piaţa Victoriei din localitate, scrie Evenimentul Zilei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite