Ce tastează românii în noaptea dintre ani: Modele de sms-uri de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SMS-ul, mesagerul tău de Revelion
SMS-ul, mesagerul tău de Revelion

Dacă de Crăciun se petrece în familie, iar urările de sărbători mai pot fi amânate şi până în noaptea de Revelion, la trecerea dintre ani, după gongul şi strigătele de rigoare, vocea conştiinţei prinde aripi şi te îndeamnă fie să fii politicos şi să întorci urările, fie să îţi exprimi bucuria printr-un mesaj. Un lucru este esenţial: mesajul trebuie să te reprezinte! Ar mai fi ceva, nu uita să te semnezi, e de prost g

Indiferent dacă "împrumuţi" urarea sau e creaţie proprie asigură-te că ai tastat-o corect, altfel intenţia ta pică în derizoriu, iar dacă mai şi musteşte de poezie, devine de-a dreptul penibilă. Mai bine un „LMA (La Mulţi Ani)!” curat şi sincer, decât o urare kilometrică care aduce a zâmbet de complezenţă.

Cu toate acestea nu te feri de poezie, sensibilitatea e un mesager al frumuseţii. Dacă firea ta e lirică, nu cenzura poetul din tine. Mesajul tău va fi apreciat la adevărata sa valoare tocmai pentru că te reprezintă.



"Ce ne putem dori la sfârşitul unui an, care nu la voia întâmplării a fost greu? Binecuvântare, bunătate, iertare, iubire nesecată, sănătate şi fericire. Este un moment în care ne gândim la toţi cei apropiaţi, dar şi la cei ce ne-au părut duşmani şi îi rugăm pe toţi pentru împăcare, îi cinstim cu respectul şi cu bunătatea noastră, pentru a trece în Anul Nou 2011 curaţi lumeşte şi cu sufletul împăcat. Să privim cu speranţă spre acesta şi fie să deschidem braţele cu toată lumina de care ne simţim în stare, iar îmbrăţişarea noastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi şi întreaga lume! LA MULTI ANI, SUFLETE DRAGI!!!!"
(mesaj primit)

Revelion

Pentru că trăim în secolul vitezei, iar numărul celor pe care ne-ar plăcea să-i urmăm e de multe ori mult mai mare decât capacitatea noastră de a tasta mesaje personalizate în timp util putem pregăti un mesaj "universal" pe care să-l trimitem "în grup, dar şi unul "de servit" pe care să îl transmitem ca răspuns la urările primite.

"Vă mulţumesc frumos pentru urările adresate, iar la rândul meu vă rog să primiţi cele mai sincere urări de sănătate şi succes în afaceri, sărbători fericite şi la mulţi ani dvs. şi întregii familii".
(mesaj primit)

Dacă destinatarul este totuşi o persoană specială pentru tine, atunci străduieşte-te să construieşti un mesaj aparte. Până la urmă, balanţa bucuriei se înclină mereu în favoarea celui care dăruieşte.

Ideal ar fi ca mesajele pe care le transmitem să oglindească tocmai acele caracteristici care ne fac unici, însă nu e tocmai o soluţie să ne luăm prea în serios. În caz de impas apelaţi la umor, din acel spirit proverbial al hazului de necaz trebuie să iasă ceva, fie el şi umor negru. Umor să fie, dar cu măsură: glumele nesărate la trecerea dintre ani pe lângă faptul că nu pică bine, pot avea neplăcutul efect de bumerang.

"Când recesiunea nu-ţi dă pace
Şi foamea îţi dă capace,
Eu îţi spun să te simti bine,
Să mănânci, să bei, cât ţine.
La multi ani!"
(mesaj primit)



N-ai nici inspiraţie şi nici umor? Atunci ai la dispoziţie oricând jocurile de cuvinte şi versificaţia pe marginea unor poezii celebre. În plus poate fi tonic să combini şi să faci rime potrivite cu sensurile pe care le oferă cuvintele româneşti.

"Cobori în jos, 2011 blând,
Mai anulând din taxe,
Pătrunde-n criză şi în cont
Şi viaţa uşurează! "


sau

"Căţeluş cu părul creţ,
Să ai Jeepul în coteţ,
Şi o vilă cu piscină,
Cindy Crawford de vecină,
O lopată pentru bani,
Sănătate, la Mulţi Ani!!!"
(mesaj de pe net)


Dacă faci parte din categoria celor pentru care colecţiile, fie şi de sms-uri, sunt esenţiale, atunci când bifezi în lista de contacte ca mesajul tău universal să fie transmis, tratează-ţi cu respect prietenii şi "serveşte-i" cu mesaje adecvate stilului lor, dar care să fie marca ta.

"La Mulţi Ani şi fericire
Casa plină de iubire
Punga plină de mulţi bani
Hai noroc şi La mulţi ani!"
(mesaj primit)


Persoanele apropiate ar trebui totuşi sunate. Un telefon, indiferent de hărmălaia din jur are darul de a aduce instantaneu zâmbetul. Cu toate acestea, un sms la momentul potrivit poate să facă minuni, aşa că asigură-te că nu îţi lipseşte creditul şi că mesajele pe care le-ai transmis chiar se trimit, altfel s-ar putea să ai surpriza că urezi "La mulţi ani!" de Valentine's Day sau, mai rău, la Sf. Aşteaptă.

"Să ne facem un an mai bun în 2011! La mulţi ani!"

Revelion
Revelion

Lasă şi tu mai jos un model de urare care poate să-i inspire pe cei care vor să trimită un mesaj în noaptea dintre ani!

Oamenii sorcoviți de băieți în prima zi din Anul Nou vor avea parte de noroc și belșug

Pentru un an nou fericit și cu noroc, mâncați piftie, carne de porc și pește


Chiloții roșii s-au vândut ca pâinea caldă pentru a fi purtați ca „totem” de Revelion

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite