Astra, un milion de poliţe de case prin SMS - Revista presei economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astra, un milion de poliţe de case prin SMS - Revista presei economice
Astra, un milion de poliţe de case prin SMS - Revista presei economice

Presa economică de astăzi scrie despre poliţele de case prin SMS, hotspoturile din România sau cel mai mic preţ pentru brandul României. Prinre alte subiecte, BNR a dat ieri băncilor 11,27 miliarde lei, iar piaţa oţelului va creşte cu 9,2% anul viitor.


Astra, un milion de poliţe de case prin SMS.

Astra Asigurări a câştigat în primul semestru peste un milion de clienţi pe segmentul asigurărilor de locuinţe, după ce a lansat o ofertă cu o poliţă standard de 20 de euro, cu o reducere temporară chiar până la 8 euro, cu plata prin SMS. Valoarea maximă primită de client în caz de daună este de 20.000 de euro. Aceasta este cea mai puternică campanie de vânzare care a avut loc vreodată pe piaţa asigurărilor de locuinţe, scrie Ziarul Financiar.

România are 800 de hotspoturi. România are în prezent aproximativ 800 de hotspoturi, număr ce a crescut cu 180 de la începutul anului, în contextul în care atât rata de penetrare a serviciilor broadband, cât şi vânzările de laptopuri au crescut în ultimii ani, chiar dacă ritmul evoluţiei a fost încetinit de criza economică. Potrivit jucătorilor din industrie, cel mai scump centru de acces wireless din ţară este un hot-zone în valoare de 12.000 de euro, ridicat în cadrul Romexpo Bucureşti. Acesta este compus din mai multe hotspoturi şi include multiple căi de acces, antene suplimentare şi stabilizatoare de tensiune, anunţă Business Standard.

Cine a dat cel mai mic preţ pentru brandul României.
Cel mai mic preţ din cadrul licitaţiei pentru atribuirea contractului pentru brandul de ţarăa al României aparţine asocierii dintre THR - Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion şi Taylor Nelson Sofres, de respectiv 894.970 euro, se arată într-un comunicat al Ministerului de Turism. Luni a avut loc deschiderea ofertelor depuse de cele trei asocieri de companii, iar acestea urmează să fie analizate de Comisia de evaluare, pentru a verifica dacă sunt în conformitate cu caietul de sarcini, potrivit Money.

BNR a dat ieri băncilor 11,27 miliarde lei.
Banca Naţională a României a injectat ieri în piaţa bancară 11,27 miliarde lei (2,63 miliarde euro), printr-o operaţiune de tip repo cu scadenţa pe 14 octombrie, în condiţiile în care vineri au expirat două operaţiuni similare efectuate de BNR pe 7 octombrie, prin care injectase 15 miliarde lei, informează Curierul Naţional.

Piaţa oţelului va creşte cu 9,2% anul viitor. Piaţa internaţională a oţelului a atins, deja, punctul cel mai de jos şi va spori cu 9,2% în 2010, dat fiind că cererea se redresează în SUA, Europa şi Japonia, anunţă Asociaţia Mondială a Oţelului. "Există semne clare că punctul cel mai de jos a fost atins pe această piaţă", afirmă directorul general al asociaţiei, Ian Christmas, la Beijing, unde are loc reuniunea anuală a organizaţiei. Ian Christmas susţine că, anul viitor, consumul de oţel ar putea creşte la 1,2 miliarde tone metrice, de la 1,104 miliarde, cât este estimarea pentru anul curent, scrie Bursa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite