SIBIU:Protestele studenţilor au amuţit după ce au primit bursele mărite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar o mână de studenţii sibieni s-au alăturat colegilor din ţară şi au ieşit în stradă cu banderole pe mâini, în semn de protest faţă de neacordarea anumitor dreturi de către Minister Educaţiei. Deşi iniţial au anunţat că vor protesta câteva sute de studenţi, la Sibiu tinerii nu şi-au pierdut vremea cu mitingul pentru că le-au intrat banii de burse.

Doar o mână de studenţii sibieni s-au alăturat colegilor din ţară şi au ieşit în stradă cu banderole pe mâini, în semn de protest faţă de neacordarea anumitor dreturi de către Minister Educaţiei. Deşi iniţial au anunţat că vor protesta câteva sute de studenţi, la Sibiu tinerii nu şi-au pierdut vremea cu mitingul.

Câţiva cursanţi ai Facultăţii de Drept au ieşit la ora 11.00 purtând banderole pe mâini, urmaţi de colegii lor de la Facultăţile de Ştiinţe Economice, Litere şi Medicină.
Faptul că principala nemulţumire a studenţilor a fost deja rezolvată şi li s-au virat bursele restante mărite cu 15 procente poate fi motivul pentru care tinerii nu au mai ieşit la proteste.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite