SIBIU: Poliţia sibiană angajează femei şi bărbaţi la Ordine Publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu  va angaja  40  de agenţi de poliţie pentru structurile de ordine şi siguranţă publică. Dintre aceştia 37 de locuri sunt pentru bărbaţi şi trei pentru femei.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie vrea să recruteze din sursă externă personal pentru cele 40 de posturi de agenţi de poliţie, în sistemul de ordine şi siguranţă publică şi  posturi  de poliţie comunale. Sibienii care vor să intre cu această ocazie în sistemul bugetar, se pot înscrie la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul Management Resurse Umane, Sibiu, str. Revoluţiei nr. 4-6, până la data de 10.04.2009, de luni pana vineri, intre orele 9,00 – 14,00.
Concursul se va desfăşura în perioada 27.04 – 15.05.2009 si  va consta în susţinerea unor probe de concurs pentru     evaluarea performanţei fizice şi un test scris, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului. Proba finală va fi un interviu, structurat pe subiecte profesionale.
Tematica, bibliografia şi informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Management Resurse Umane, telefon 0269/208311, sau pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite