SCANDALURI DE ALCOV IN EUROPA ANULUI 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cine are noroc la bani, are ghinion in dragoste Albert de Monaco are un copil din flori Politicienii lumii, dar si capetele incoronate au tinut si anul acesta prima pagina a ziarelor cu

Cine are noroc la bani, are ghinion in dragoste
Albert de Monaco are un copil din flori
Politicienii lumii, dar si capetele incoronate au tinut si anul acesta prima pagina a ziarelor cu aventurile lor amoroase. Pe unii i-au costat carierele, dar celor mai multi publicul le-a trecut cu vederea faptul ca au mai calcat pe alaturi. Printul Albert de Monaco a recunoscut ca este tatal unui copil conceput cu o stewardesa din Togo. Intreaga poveste a iesit la suprafata in luna mai, in urma unui interviu acordat de mama micutului, Nicole Coste, publicatiei "Paris-Match". Ea afirma atunci ca a trait timp de cinci ani o frumoasa poveste de dragoste cu printul Albert, pe care l-a intalnit in timpul unui zbor pe ruta Paris-Nisa, in iulie 1997. Tanara a relatat ca se afla inca la maternitate cu micutul cand Albert a trimis o echipa de medici pentru efectuarea unor teste AND in vederea stabilirii paternitatii, insa a decis sa pastreze secretul de teama de a nu-i produce un soc tatalui sau, printul Rainier de Monaco, a carui sanatate era deja subreda. Chiar daca s-a temut sa recunoasca oficial copilul in timpul vietii lui Rainier, Albert s-a ocupat intotdeauna de Alexandre, asa il cheama pe micut, si de mama acestuia. Printul varsa lunar in contul iubitei togoleze 10.000 de euro pentru cresterea copilului, plus alte atentii. In plus, el a cumparat pe numele copilului o splendida vila cu vedere la mare la Villefranche-sur-Mer, estimata la doua milioane de euro. Recunoscut drept mostenitor al printului, baiatul va beneficia, in cazul decesului tatalui, de o parte consistenta din averea princiara estimata la peste doua miliarde de euro. In schimb, nu va putea fi print de Monaco, deoarece printul Rainier a fost prevazator si a introdus un amendament in Constitutie care prevede ca un copil nascut in afara unei casatorii, oficializate atat civil, cat si religios, nu poate avea pretentii la tron. Singura sansa de a deveni print ar fi ca Albert sa se insoare candva cu Nicole. Actualul suveran al micului principat Monaco si-a exprimat speranta ca viata fiului sau va fi departe de ochii presei. Nicole Coste nu este singura care afirma ca are un copil cu Albert de Monaco. Un ziar britanic relata, tot anul acesta, povestea unei femei din California, Tamara Rotolo, care sustine ca are o fiica dintr-o legatura cu Albert, nascuta in 1992. Ea spune ca l-a cunoscut pe print in timpul unei vacante in Monaco, in 1991.

Joschka Fischer, la al cincilea mariaj
Anul 2005 a fost un an electoral pentru Germania, insa politicienii au gasit timp si pentru altfel de coalitii decat cele politice. Fostul ministru de externe Joschka Fischer (ecologisti), spre exemplu, un barbat cu destula experienta in privinta mariajului, si-a legat destinul anul acesta de cel al frumoasei iranience Minu Barati, in varsta de 28 de ani. Daca prima casatorie a lui Fischer a avut loc in Scotia pe vremea cand politicianul sexagenar de astazi era inca minor, aceasta a cincea cununie religioasa s-a desfasurat cu cea mai mare discretie la Roma. Doar 20 de nuntasi, muzica de Mozart si Vivaldi si un buchet de orhidee galbene si roz pentru mireasa si ea aflata la a doua coalitie de acest gen din viata. Cam atat s-a aflat despre fericitul eveniment din viata lui Fischer.

Mata Hari made in Romania
Un scandal de spionaj, varianta Mata Hari moderna, se declansa anul acesta intre Budapesta si Bucuresti. Protagonistii, doi cetateni romani de origine maghiara. "Spioana romanca, Ildiko Szatmari, era acuzata ca ar fi avut amanti in randul fostilor sau actualilor membri ai guvernului ungar. Presa din tara vecina scria ca Ildiko s-a incurcat cu unul dintre fostii ministri ai invatamantului din Ungaria si a avut un cuvant greu de spus in dirijarea fondurilor alocate de autoritatile de la Budapesta pentru sprijinirea unitatilor de invatamant in limba maghiara din afara Ungariei. O parte a presei ungare nu a exclus ca acest scandal sa fi fost declansat de opozitie in incercarea de a discredita partidul aflat la putere. Cert este ca totul s-a stins, incet, incet, fara ca cineva sa dovedeasca public ca Ildiko Szatmari ar fi fost agent al vreunui serviciu de spionaj romanesc.

Helmut Kohl are iubita tanara
Desi la el, in 2005, n-au batut clopotele de insuratoare, nici fostul cancelar german Helmut Kohl (CDU) nu s-a lasat mai prejos. De patru ani incoace, de cand i-a murit sotia, Kohl este vesnic indragostit. Mereu de alta. Noua partenera din viata fostului cancelar, acum in varsta de 75 de ani, se numeste Maike Richter si este economist. Maike, cu 34 de ani mai tanara decat politicianul conservator, a lucrat la departamentul economic al cancelariei Kohl, l-a ajutat apoi pe acesta sa-si scrie memoriile si, potrivit cercului de prieteni ai fostului cancelar, are o influenta foarte benefica asupra iubitului ei.

Ministrul de interne francez, inselat de nevasta
Candidat cu mari sanse de succes la presedintia Frantei, actualul ministru de interne, Nicolas Sarkozy, isi vedea cariera amenintata de un scandal privitor la infidelitatea sotiei sale, Cecilia. Tot revista "Paris-Match" a fost cea care a publicat fotografii ale sotiei ministrului in compania unui alt barbat, care s-a dovedit a fi un partener de afaceri al lui Sarkozy. Cecilia si-a petrecut ceva timp cu acesta, pe nume Richard Attias, la New Nork. Surse din apropierea lui Sarkozy au dat vina pe apropiatii presedintelui Chirac, care ar fi raspandit zvonul.

Fiul cel mare al presedintelui Iuscenko a incercat sa se sinucida din dragoste!
Fiul cel mare al presedintelui ucrainean Viktor Iuscenko i-a dat mult de furca anul acesta "parintelui" revolutiei portocalii. Presa il arata cu degetul pe Andrei Iuscenko ca duce o viata de playboy. Cu toate ca are doar 19 ani, conducea masini scumpe, petrecea "seri nebune" in restaurante sic din Kiev, parca in mijlocul strazii, blocand circulatia in fata blocului unde locuia prietena sa. Liderul ucrainean a pus piciorul in prag si i-a interzis sa mai aiba relatii cu fata care o considera ca are o influenta proasta asupra lui. Consecinta, Andrei a incercat sa se sinucida, aruncandu-se in rau. Noroc cu garzile sale de corp care au intervenit la timp.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite