S-au pus în vânzare biletele TIFF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de film s-au grăbit din primele minute să îşi asigure un loc bun în sălile de cinema. Începând de astăzi, cinefilii îşi pot cumpăra bilete şi abonamente pentru TIFF, din holul Cinematografului Republica.

Organizatorii Festivalului de Film Transilvania (TIFF) au pus în vânzare, pe lângă bilete, 600 de abonamente pentru opt proiecţii, 400 de abonamente pentru trei proiecţii şi 60 de carduri TIFF, ce includ 30 de proiecţii. O noutate în acest an este posibilitatea plăţii cu cardul.
 
Organizatorii promit, însă, ca de anul viitor rezervarea locurilor să se facă şi pe Internet. Un al doilea ghişeu se va deschide la Cinema City vineri, 29 martie. Preţul biletelor a rămas acelaşi ca şi anul trecut. Astfel, un bilet obişnuit costă 8 lei, biletul pentru copii şi elevi (în grupuri organizate), 4 lei, iar cel pentru elevi, studenţi şi pensionari, 5,5 lei.

Abonamentul cu trei proiecţii costă 21 de lei, cel cu opt proiecţii, 52 de lei, iar cardul TIFF, cu 30 de proiecţii incluse, costă 180 de lei. De asemenea, biletul pentru ceremonia de deschidere costă 15 lei, iar pentru cea de închidere, 25 de lei.  

Bilete mai multe la filmul de deschidere

Primii cumpărători şi-au exprimat, astăzi, şi primele nemulţumiri, legate de proiecţiile „Zilele Filmului Românesc” sau  proiecţiile speciale, deoarece pentru acestea s-au pus în vânzare un număr limitat de bilete.

Organizatorii festivalului au renunţat la o parte din invitaţii şi au pus în vânzare jumătate din biletele pentru filmul de deschidere, „Amintiri din epoca de aur”, pentru care sunt disponibile aproximativ 500 de bilete. Cea de-a opta ediţie a Festivalului TIFF se va desfăşura în perioada 29 mai - 7 iunie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite