S-au pus în vânzare biletele pentru Formula 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii competiţiei de automobilism, Bucharest Ring, au început la sfârşitul săptămânii trecute distribuirea biletelor pentru cursele din 18, 19 şi 20 mai. Cel mai ieftin costă 20 de

Organizatorii competiţiei de automobilism, Bucharest Ring, au început la sfârşitul săptămânii trecute distribuirea biletelor pentru cursele din 18, 19 şi 20 mai. Cel mai ieftin costă 20 de euro, iar cel mai scump, destinat categoriei VIP, ajunge la 800 de euro. Toate tichetele vor fi valabile pentru cele trei zile în care se vor desfăşura competiţiile şi s-au pus în vânzare în magazinele Diverta, în benzinăriile OMV şi pe internet, la adresa www.bilet.ro.

Cine plăteşte stă în faţă

Preţurile biletelor au fost stabilite în funcţie de tipul tribunei. Cel mai ieftin va fi la tribuna "bronz", unde costă 20 de euro. La tribuna "argint", intrarea este 30 de euro, iar la "aur", 50 de euro. Cel mai scump loc va fi la "platină", tribună aşezată pe Calea 13 Septembrie, unde biletul costă 70 de euro. Cine vrea să simtă cu adevărat adrenalina circuitului, trebuie să plătească 800 de euro pentru un loc la zonele rezervate vedetelor.

Pentru cele patru competiţii automobilistice care se vor desfăşura în jurul Palatului Parlamentului, vor fi disponibile 68.500 de locuri. Primăria Capitalei împreună cu organizatorii vor stabili mâine şi planul de securitate al circuitului. Medicul-şef al Federaţiei internaţionale de Automobilism, JJ Issermann, a stabilit deja ca Spitalul Universitar să preia victimele unor eventuale accidente, astfel că a fost amenajat un bloc operator.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite