S-a deschis Disney de Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terra Park, cel mai mare parc de distracţii din Capitală, a fost inaugurat ieri şi va rămâne deschis până în noiembrie. Iarna, aparatele din exterior nu vor funcţiona.

Un turn înalt de 53 de metri în vârful căruia ajungi în câteva secunde, cu un gol în stomac, o farfurie zburătoare care te învârteşte cu viteză ameţitoare şi un pendul care te balansează până la punctul în care ai senzaţia că pici în cap. Toate aceste aparate au fost testate ieri de cei mai curajoşi dintre vizitatorii Terra Park, de pe Bulevardul Timişoara, nr. 8A.

Cei care nu s-au încumetat să încerce senzaţiile tari s-au limitat la legănatul pe spinarea unor elefanţi, sau la o plimbare cu trenuleţul. La mare căutare au fost şi maşinuţele care se tamponează, pe care le-au testat şi Elena Udrea, ministrul Turismului, şi primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, prezenţi la inaugurare alături de Ilie Năstase şi Gică Hagi. 



30 de aparate în aer liber şi acoperite

Parcul dispune de 30 de echipamente, ocupând o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, 17 dintre acestea montate în exterior. Din păcate, vreme rece din lunile de iarnă face imposibilă funcţionarea lor în această perioadă din an. Rămân însă disponibile aparatele din zona acoperită.

image
image

Cât costă distracţia

Parcul este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 şi 22.00, iar în weekend între orele 9.00 şi 23.00. Accesul se face cu un card care poate fi încărcat cu 50 de puncte (50 de lei), cu 80 de puncte (70 de lei) şi cu 120 de puncte (100 de lei). Accesul la diferite aparate costă între 4 şi 15 puncte.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite