S-a sinucis pentru că a picat Bac-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani din municipiul Deva s-a spânzurat din cauză că a căzut la examenul de bacalaureat. Adolescentul, Pamfil Botezan în vârstă de 19 ani, absolvise unul dintre cele mai bune

Un tânăr de 19 ani din municipiul Deva s-a spânzurat din cauză că a căzut la examenul de bacalaureat. Adolescentul, Pamfil Botezan în vârstă de 19 ani, absolvise unul dintre cele mai bune licee din judeţul Hunedoara, Colegiul Naţional "Decebal", însă nu a reuşit să promoveze şi bacalaureatul, deoarece a luat nota 3,4 la proba de chimie.

Extrem de supărat, tânărul s-a spânzurat în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind găsit de părinţi, dimineaţa, atârnând de un copac din curtea casei. Tânărul nu a lăsat niciun bilet în care să‑şi justifice gestul.

Părinţii l-au mustrat

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, supărarea adolescentului ar fi fost şi mai mare după ce părinţii săi l-au mustrat pentru eşecul său, mai ales că făcea parte dintr-o clasă cu profil de chimie-biologie şi din acest motiv a recurs la gestul extrem.

Pamfil Botezan era elev în clasa de "Ştiinţe ale Naturii", iar profesorii lui spun că nu excela la învăţătură, dar nici nu era un elev slab. Tânărul era foarte cuminte şi nu lipsea de la ore. Pamfil Botezan a obţinut la toate probele susţinute la bacalaureat note foarte bune, în afară de examenul la chimie.

Astfel, la Limba şi Literatura Română a obţinut nota 9 la proba orală, iar la cea scrisă nota 7.25. La engleză a fost notat cu 10, la matematică cu nota 7.75, iar la disciplina Sport a obţinut 10.

Tânărul a obţinut doar 3,4 la Chimie anorganică şi generală, a făcut contestaţie, însă, după reexaminare, nota finală a fost şi mai mică, respectiv 2.7.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite