S-a închis MobiCrasna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai veche societate producătoare de mobilă din Carei, MobiCrasna şi-a închis, ieri, porţile din cauza crizei financiare. Conform celor declarate de directorul MobiCrasna, Leon Gatina, în

Cea mai veche societate producătoare de mobilă din Carei, MobiCrasna şi-a închis, ieri, porţile din cauza crizei financiare. Conform celor declarate de directorul MobiCrasna, Leon Gatina, în momentul de faţă există foarte mutlă marfă pe stoc. „Important este că nu avem datorii la stat. La începutul anului 2008 am avut 400 de angajaţi, după câteva ture de disponibilizări am ajuns să rămânem doar cu personalul de întreţinere şi gestiune.

Celor 20 de angajaţi rămaşi le asigurăm plata şomajului”, a declarat acesta. În momentul de faţă, societatea este de vânzare. Cei 200 de acţionari nu au posibilitatea să scoată din impas situaţia firmei, iar singura variantă este încetarea activităţii.

„Criza financiară ne-a afectat foarte tare. Nu mai aveam comenzi din Rusia, Ucraina, Suedia, Cehia, Germania şi din această cauză avem mobilier pe stoc de patru luni”, a declarat acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite