S-a încheiat selecţia pentru Cerbul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tony Poptămaş&Desperado şi Alexandra Ungureanu (foto), Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu sunt cei care vor urca în acest an pe scena Festivalului Cerbul de Aur, ca reprezentanţi ai

Tony Poptămaş&Desperado şi Alexandra Ungureanu (foto), Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu sunt cei care vor urca în acest an pe scena Festivalului Cerbul de Aur, ca reprezentanţi ai României. În finala difuzată duminică seară de TVR 1, în cadrul emisiunii "Taverna Estival", au mai participat Alin Văduva, Annamari Dancs, Florentina şi Provincialii.

Câştigătorii au fost aleşi în urma votului publicului, care a contat în proporţie de 50%, şi a notelor primite din partea juriului. Realizatorul TV Titus Munteanu, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru şi Andrei Kerestely, interpreta Dida Drăgan, regizorul muzical Alexandra Cepraga şi jurnalista Liliana Levinţa au făcut parte în acest an din juriul care i-a notat pe concurenţi.

Interpreţii aleşi să reprezinte România la Cerbul de Aur 2008 vor concura cu alţi 27 de artişti din mai multe ţări. Printre aceştia se numără trupa Biondo, din Suedia, cei care au vrut să reprezinte România în acest an la finala Eurovision, dar au pierdut în faţa cuplului Nico şi Vlad Miriţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite