S-a furat cazanul de ţuică al şefului Poliţiei Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa părintească a şefului IPJ Mehedinţi, comisar-şef Constantin Radoslav, aflată în satul Lupşa de Sus, a fost călcată de hoţi în noaptea de 26 spre 27 mai a.c., când doi tineri cu multe


Casa părintească a şefului IPJ Mehedinţi, comisar-şef Constantin Radoslav, aflată în satul Lupşa de Sus, a fost călcată de hoţi în noaptea de 26 spre 27 mai a.c., când doi tineri cu multe furturi la activ au spart lacătul de la beci şi au furat cazanul de ţuică.
Operaţiunea acestora a fost extrem de simplă, deoarece în gospodăria cu pricina locuieşte doar mama inspectorului-şef, Angelica Radoslav. În aceeaşi noapte, dar şi cu ceva timp în urmă, hoţii au mai prădat şi alţi localnici, sătenii susţinând că până în prezent numărul cazanelor furate de pe raza comunei se ridică la 25 de bucăţi. Autorii sunt Dumitru Ion Tapalagă, 19 ani, şi Onuţ Roman, 23 de ani. Ei au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti la câteva ore după ce mama inspectorului-şef al IPJ Mehedinţi a sesizat furtul. Sătenii povestesc că sâmbătă, 27 mai, nu au văzut o aşa desfăşurare de forţe prin zonă. Mai exact, este vorba de două echipe operative de poliţie cu trei autoturisme, plus câinele-lup specializat în depistarea urmelor. Totuşi, în prezent, autorii zburdă în libertate, deoarece procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia nu au emis ordonanţă în vederea arestării preventive. Motivul, tinerii nu sunt recidivişti, nu prezintă pericol, iar prejudiciul cauzat este mic.

"Am telefonat la copil, la oraş!"
"Am telefonat la copil la oraş şi i-am povestit. Onuţ, unul dintre hoţi, stă la două case de mine şi vă daţi seama că ştie cine sunt, dar nu i-a păsat. Eu sunt bolnavă şi de atunci stau cu frică, nu prea mai pot să dorm nici noaptea", ne-a povestit Angelica Radoslav. Contactat telefonic, şeful IPJ Mehedinţi, comisarul-şef Constantin Radoslav, ne-a declarat că este regretabil că hoţii dau iama în satul său natal, deoarece acest lucru poate avea o nuanţă negativă la adresa funcţiei şi profesiei sale. ,,Într-un fel, nu era nici bine ca acei tineri să fie arestaţi, pentru că se interpreta că din cauza mea au fost înfundaţi. Pe de altă parte, ştiţi cum este lumea, zice că dacă nu putem face nimic nici când se fură de la un poliţist... dăm curaj la infractori", ne-a declarat comisarul-şef Constantin Radoslav.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite