Rugbystul mort în Spania muncea pentru bani de nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiberiu Apostol, rugbystul băimărean în vârstă de 25 de ani, care a murit la sfârşitul săptămânii trecute la Barcelona, plecase în Spania în luna mai ca să strângă bani de nuntă.

Tiberiu Apostol, rugbystul băimărean în vârstă de 25 de ani, care a murit la sfârşitul săptămânii trecute la Barcelona, plecase în Spania în luna mai ca să strângă bani de nuntă. "Voia să îşi strângă bani de nuntă. S-a dus la Ionela, prietena lui. Voiau să se căsătorească în primăvara viitoare", povesteşte unul dintre colegii lui Tiberiu, Vasile Bralea.

"Avea 104 kilograme, era sănătos tun şi frumos. Era blond, înalt şi cu ochi albaştri", spune, printre lacrimi, mama sportivului, Daniela Apostol. Totul a început de la o banală durere de spate.

Sportivul a mers imediat la un medic care i-a prescris un tratament pentru a atenua disconfortul. "În noaptea de miercuri spre joi, săptămâna trecută, Tiberiu nu a mai rezistat durerii. A luat mai multe pastile. I s-a facut rău şi a chemat ambulanţa. L-au dus la spital cu insuficienţă respiratorie.

De acolo l-au mutat la cel mai mare spital din Barcelona. Nici medicii de aici nu au mai putut să îi facă însă nimic. A avut o infecţie la plămâni şi a făcut septicemie. A murit pe masa de operaţie sâmbătă noaptea. I-a cedat inima", mai povesteşte mama rugbystului. Pentru repatrierea trupului lui Tiberiu, familia are însă nevoie de 10.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite