Rudele si vecinii victimelor, in stare de soc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LOCUITORII SATELOR DE unde erau victimele accidentului de marti dupa-amiaza, in urma caruia 15 persoane si-au pierdut viata, nu si-au revenit din soc. Sase morti din comuna Gheorghe Lazar, cinci,

LOCUITORII SATELOR DE unde erau victimele accidentului de marti dupa-amiaza, in urma caruia 15 persoane si-au pierdut viata, nu si-au revenit din soc.
Sase morti din comuna Gheorghe Lazar, cinci, din Ograda si patru din Tandarei. Familiile au mers dimineata la primarie, intrucat cei apropiati victimelor nu au stiut incotro sa o mai ia. "Firma la care erau angajate ne-a informat ca se va ocupa de toate cele necesare inmormantarii, si ca va suporta toate cheltuielile. Si primaria se va implica financiar, daca va fi nevoie", ne-a declarat primarul comunei Gheorghe Lazar, Marian Pavel. Comuna are aproape 2.500 de suflete. Victimele, toate femei, erau mai tinere de 31 de ani. Doua dintre ele - Raluca E. si Ionela S. - erau nascute in anul 1987. Prima si-a gasit sfarsitul alaturi de sora ei, Lucica A. Una dintre victime, in varsta de 31 de ani, avea doi copii. Primarul din Ograda a luat legatura cu cativa agenti economici, pentru a putea oferi ajutoare familiilor indurerate. Alte patru victime erau din Tandarei. Aici, primarul deja a demarat formalitatile pentru a oferi cate 5 milioane de lei ajutoare de urgenta familiilor afectate. "Numarul mare al victimelor ne-a speriat pe toti", a declarat primarul din Tandarei, Vasile Sava.

CITESTE IN PAG. ACTUALITATE

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite