Blerim Rrustemi s-a autopropus la Steaua - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blerim Rrustemi s-a autopropus la Steaua - Revista presei sportive
Blerim Rrustemi s-a autopropus la Steaua - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre autopropunerea lui Blerim Rrustemi la Steaua, teama lui Stojkovici de meciul cu România sau chemarea lui Filip în locul lui Petre Marin. Printre alte subiecte, Marian Ceauşu este invitat la Sport Total FM, iar Defour este dorit de Wenger la Arsenal.


Blerim Rrustemi s-a autopropus la Steaua.

Gigi Becali e fericit. Latifundiarul din Pipera s-a lăudat deseori că are rădăcini albaneze, iar acum e pe cale să mai aducă un fotbalist în Ghencea, dar de data asta este unul special. Acesta este albanez cu cetăţenie canadiană şi îl cheamă Blerim Rrustemi. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani s-a autorpopus la Steaua, informează protv, şi ar fi al treilea jucător din patria lui Skanderberg, după Duro şi Ceno, scrie ProSport.

Stojkovici se teme de meciul cu România. Portarul lui Getafe şi al naţionalei Serbiei, Vladimir Stojkovic, îşi face griji înaintea meciului cu România, din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud, mai ales după ce a văzut partida "tricolorilor" cu Franţa. Goalkeeperrul de 26 de ani spune că principala armă a românilor este unitatea grupului, dar echipa sa trebuie să câştige, pentru a-şi asigura calificarea la turneul final, anunţă Gazeta Sporturilor.

Filip a fost chemat de urgenţă în locul lui Petre Marin.
După ce Petre Marin a primit verdictul medicilor că va trebui să stea pe bară cel puţin trei săptămâni, conducerea tehnică a echipei a hotărât să îl cheme pe tânărul Filip de la echipa a doua pentru cantonamentul de la Braşov. "Echipa pleacă mâine după-amiză pentru 4 zile într-un stagiu de pregătire. Jucătorii vor ieşi din Bucureşti, timp în care vor face câteva antrenamente. Din păcate, Petre Marin are o leziune şi nu va putea juca cel puţin trei săptămâni. Va fi luat la pregătire şi Filip, de la echipa a doua", a declarat Valeriu Argăseală la Sport.ro.

Marian Ceauşu este invitat la Sport Total FM. Patronul echipei Şoimii Bucureşti, Marian Ceauşu, este invitat în studioul Sport Total FM joi, de la ora 18:00, în cadrul emisiunii "Antifotbal - Rugby", alături de două invitate speciale. Tema emisiunii va fi rugby-ul feminin şi cei trei vor dicuta, împreună cu moderatorul Mihai Pahontu, despre motivele prezenţei femeilor în acest sport, considerat de mulţi drept o disciplină "dură". Va fi atins şi subiectul campaniei de selecţie din licee, unde se remarcă dispoziţia reprezentantelor sexului frumos de a încerca sportul cu balonul oval.

Defour este dorit de Wenger la Arsenal. Arsene Wanger este hotărât să mai aducă un belgian la Arsenal, în perioada de transferuri de la iarnă, după ce l-a achiziţionat pe Thomas Vermaelen. Conform The Sun, managerul "tunarilor" este un "mare fan" al lui Steven Defour. Acesta are doar 21 de ani şi este cotat la circa 8,6 milioane de euro. La fel, Valencia şi Everton, echipa lui Marouane Fellaini, îl curtează şi ele pe fotbalistul lui Standard Liege, potrivit ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite