Rromii din Ilfov, înarmaţi cu UZI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

19 rromi din comuna Popeşti-Leordeni au fost reţinuţi ieri-dimineaţă şi duşi pentru audieri la sediul IPJ Ilfov, după ce poliţiştii au ridicat din locuinţa unuia dintre ei un întreg

19 rromi din comuna Popeşti-Leordeni au fost reţinuţi ieri-dimineaţă şi duşi pentru audieri la sediul IPJ Ilfov, după ce poliţiştii au ridicat din locuinţa unuia dintre ei un întreg arsenal. Oamenii legii aveau informaţii că două clanuri de ţigani urmau să se încaiere şi că în acest scandal vor fi folosite pistoale şi puşti.

În urma percheziţiilor, în casa lui Crişan Perianu, liderul unuia dintre clanuri, au fost descoperite mai multe arme, printre care un pistol automat marca UZI. Alte două familii de rromi, din comuna ilfoveană Jilava, s-au împuşcat, tot ieri-dimineaţă, dar de această dată pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei.

Incidentul a avut loc în jurul orei 8.30, la intersecţia străzilor Luică cu Giurgiului, unde şoferul unei maşini Volkswagen Passat a lovit uşor din spate un Mercedes. Imediat după producerea accidentului, şoferul VW Passat a scos un pistol şi a tras mai multe focuri spre maşina pe care tocmai o lovise, rănind trei dintre persoanele aflate în Mercedes. (Valeria Cupă)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite