Sunt Roxana de la OTV şi vă transmit un comunicat de presă: Piedone a rămas stânjenit când a luat la purificat şcolile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai nouă demonstraţie de agramatism făcută de angajaţii biroului de presă al Primăriei Sectorului 4 a fost transmisă recent redacţiilor din Capitală printr-un comunicat.

Cea mai nouă demonstraţie de agramatism făcută de angajaţii biroului de presă al Primăriei Sectorului 4 a fost transmisă recent redacţiilor din Capitală printr-un comunicat.

Potrivit acestuia, primarul Cristian Popescu Piedone a luat "la purificat" mai multe şcoli de pe raza sectorului, pentru a vedea stadiul lucrărilor de reparaţii. În urma vizitei la cele patru şcoli, "el a rămas stânjenit de ceea ce-a văzut".

Semnatarul acestui document, bun de pus pe locul I la categoria "Perle la BAC", este Roxana Ciucă, angajata Primăriei Sectorului 4, la departamentul Relaţii Publice, care este şi prezentatoare la postul de televiziune OTV.

"Eu nu am făcut decât să-i spun fetei despre ce să scrie. Dar cum adică <> , adică am dezinfectat şcolile?", a spus edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, uimit că "fata care a transmis comunicatul mai este şi prezentatoare de ştiri la OTV!".

"Nici nu mai discut. O dau afară"

În comunicatul redactat, virgula este deseori plasată între subiect şi predicat, un exemplu fiind propoziţia "Ultima şcoală vizitată de Edilul Sectorului 4, a fost şcoala numărul 189". Dezacordurile, la fel: "Firma care execută lucrările nu-şi vor primi banii".

Textul abundă şi în cuvinte scrise anapoda: "Aici scola nu are uşile montate, mobilierul ear de proastă calitate, niciun del de lucrări". Piedone a conchis: "Asemenea greşeli nu au ce căuta aici. Nici nu mai discut. O dau afară".

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite