Roxana Iliescu, o "mami" cu mult curaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Iliescu, realizatoarea rubricii mondene din cadrul emisiunii "6!vine presa" de la B1TV, este nu doar una dintre ziaristele foarte active din România (scrie la revista Tango, face poze

Roxana Iliescu, realizatoarea rubricii mondene din cadrul emisiunii "6!vine presa" de la B1TV, este nu doar una dintre ziaristele foarte active din România (scrie la revista Tango, face poze artistice, filmează seara la evenimente mondene, semnează reportaje de televiziune), dar şi una dintre cele mai curajoase mămici ale momentului.
Povestea ei, care aduce pe alocuri cu o odisee, a început atunci când, după trei pierderi de sarcină şi a speranţei că va mai avea copii, a mers la medic pentru a-şi trata un chist. şi a descoperit cu surprindere că, de fapt, era vorba despre un chist cu inimioară. Atunci s-a "agăţat" cu disperare de ideea de a avea acest copil cu preţul oricărui sacrificiu şi pe toată perioada de sarcină s-a "confesat" unui jurnal. Un jurnal scris cu dragoste, cu sinceritate, cu emoţie, conceput sub forma unui dialog cu puiul care se dezvolta şi, după nouă luni de zbucium, nelinişte şi temeri (prietenele sale ştiu de ce!), timp în care Roxana Iliescu n-a stat o clipă locului şi a muncit pe rupte, a venit pe lume, la 22 decembrie 2003, micuţa Maria Elsa Teresa Iliescu. O minune de fetiţă, care astăzi, la ora amintirilor, are deja doi ani şi jumătate şi este o năzdrăvană iubită de toată lumea, dar mai ales de breasla jurnaliştilor. Jurnalişti care o ştiu şi o leagănă pe la evenimente mondene cam de când avea doar vreo cinci luni.Pentru viitoarele mame, pentru femeile care sunt pe cale să-şi piardă speranţa de a-şi împlini menirea, pentru bucuria de a da curaj celor speriate de experienţa gravidiei, Roxana a acceptat să-şi publice jurnalul în suplimentul "Mami - ABC sarcina" al revistei lunare "Mami". şi dacă veţi avea curiozitatea să-l citiţi până la final, veţi afla de ce Roxana este o eroină printre ziariste şi printre femei, în general. Pentru că, jurnalul ei de sarcină, care se întinde pe o perioadă de 40 de săptămâni, se încheie cu o carte de vizită care sună aşa: "R. Iliescu, 27 de ani, reporter B1TV, gravidă în 40 de săptămâni, părinte unic.." Între timp, Roxana a împlinit, la 31 mai, 30 de ani, şi nu mai este părinte unic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite