Rovinietele se găsesc din nou la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile spun că tipărirea autocolantelor care certifică taxa de drum a fost reluată. Cauzele lipsei acute de roviniete au fost contestaţiile unor licitaţii deţinute de Compania de

Autorităţile spun că tipărirea autocolantelor care certifică taxa de drum a fost reluată. Cauzele lipsei acute de roviniete au fost contestaţiile unor licitaţii deţinute de Compania de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi.

"Am reuşit să rezolvăm problema. Am scos pe piaţă 700.000 de roviniete şi le-am distribuit la Petrom, Rompetrol, OMV şi Poştei Române pentru a le vinde prin reţelele lor", a declarat directorul adjunct al Companiei de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, Cristian Duică.


Şi ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a confirmat că rovinietele au lipsit de pe piaţă din cauza procedurilor de licitaţie, dar că situaţia a fost deblocată. Reprezentanţii companiei de drumuri spun că, în mod normal, în luna decembrie se vând aproximativ 400.000 de roviniete, iar cele care sunt acum pe piaţă sunt suficiente.


Până anul viitor vor fi tipărite 2.000.000 de roviniete. Şoferii care nu dovedesc că şi-au plătit taxele de drum riscă amenzi între 500 şi 1.000 de lei. (Florel Manu)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite