Rosalio Internullo, DJ-ul care incendiază Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Goa din Mamaia va fi, astăzi, gazda unei seri speciale pentru amatorii de muzică house: celebrul DJ Rosalio Internullo, originar din Sicilia, va susţine un concert de zile

Clubul Goa din Mamaia va fi, astăzi, gazda unei seri speciale pentru amatorii de muzică house: celebrul DJ Rosalio Internullo, originar din Sicilia, va susţine un concert de zile mari.

Mare, valuri, briză, muzică bună… ce poate fi mai frumos pentru cei care se află în această perioadă în concediu pe litoral? Lăsăm deoparte invidia celor care nu beneficiază de zile libere, şi haideţi să pătrundem în universul muzicii house la malul Mării Negre.

Talentatul Rosario Internullo va fi prezent iar pentru publicul român, de data aceasta în clubul Goa din Mamaia, unde promite un show deosebit. Pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă, Rosario se angajează la un radio la 14 ani, iar doi ani mai târziu începe să dea la platane într-o discotecă din sudul Italiei, Miami. La vârsta de 19 ani, tânărul petrece un an de zile în Marea Britanie, unde are primul contact adevărat cu muzica house.

De îndată ce se repatriază în Sicilia, Rosario devine cel mai solicitat DJ din insulă. După ce mixează în Spania şi Grecia, în cele mai în vogă cluburi, talentul său recunoscut îl aşază la pupitru cu alţi DJ de talie internaţională precum Deep Dish, David Morales, Francesco Farfa.

În urmă cu nouă ani, Rosario Internullo ajunge pentru prima oară în România, unde se ocupă de clubul Zerillos, câştigând astfel popularitate şi în rândul românilor.

Şi fiindcă succesul său a crescut de la an la an, Rosalio a primit chiar un premiu pentru cel mai popular DJ în anul 2004, şi a ocupat locul al doilea la Nights.ro Awards în intervalul 2004-2005.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite