Romanticii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansarea postului Romantica a reunit pe scena Circului Globus nenumărate vedete. Numitorul lor comun: romantismul. Cea mai frumoasă surpriză a serii a fost, de departe, prezenţa la spectacol a

Lansarea postului Romantica a reunit pe scena Circului Globus nenumărate vedete. Numitorul lor comun: romantismul. Cea mai frumoasă surpriză a serii a fost, de departe, prezenţa la spectacol a fetiţei lui Teo Trandafir, Maia, care a şi urcat pe scenă la invitaţia plină de emoţie a mamei.

Maia, fetiţa lui Teo Trandafir, a fost spectatorul-surpriză. Vedeta a descoperit-o pe micuţă în public şi n-a putut să n-o invite pe scenă. După ce a fost protagonista unui mic moment artistic, căci a recitat o poezie, Maia a ţinut să mărturisească: "mami este frumoasă şi deşteaptă".

Oana Zăvoranu, protagonista telenovelei "Oana", a cântat la lansarea postului Romantica. Iar prestaţia ei a fost extrem de apreciată de publicul prezent. Ea a intrat pe scenă însoţită de soţul ei, Pepe, care a cântat şi el la eveniment.

Raluca Moianu a spus "Iartă-mă!" pentru Romantica pentru prima dată de Florii. A fost condusă în scenă de trupa de balet a Circului Globus.

A fost sau n-a fost... sărut? Asta e întrebarea care a fost pe buzele tuturor. În timpul momentului său artistic, interpretul de origine italiană Toto Cutugno a îmbrăţişat-o pe Teo.

Deşi nu a avut nici o intenţie să o transforme într-o mică vedetă pe fata ei, Teo a avut ocazia să o prezinte pe aceasta tuturor spectatorilor şi telespectatorilor la show-ul de lansare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite