Romaniţa şi Cătălin Botezatu, făcuţi afiş - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre prezenţa pe un afiş a vedetelor Romaniţa şi Cătălin Botezatu, veniturile actorului Harrison Ford pe un an sau onorariul Monicăi Columbeanu pentru o şedinţă foto. Printre alte subiecte, Oana Zăvoranu a ajuns la urgenţă, iar Lindsay Lohan a fost acuzată de furt de bijuterii.


Romaniţa şi Cătălin Botezatu, făcuţi afiş.

Cătălin Botezatu şi Romaniţa, mai exact cele mai în vogă vedete ale podiumurilor de modă din anii ’90, au ajuns afişe în cochetul local Bari Lounge & Restaurant, din Capitală. În urmă cu o săptămână, cu ocazia inaugurării, patronii au pus în practică o idee care a prins: o expoziţie de fotografie cu vedete. Abia la o vedere mai atentă, clienţii îl recunosc în pozele alb-negru, înrămate, pe Cătălin Botezatu, vizil mai subţirel, scrie Click.

Harrison Ford, 65.000.000 $ pe an.
Harrison Ford este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, după ce în ultimele 12 luni a câştigat 64,7 milioane de dolari, relatează site-ul Bang Showbiz, citat de Click. Starul în vârstă de 66 de ani a dat lovitura cu apariţia în ultimul “Indiana Jones”, film ce a avut încasări de 748 milioane de dolari în întreaga lume.

Monica, şedinţă foto de 10.000 €. Atat a incasat sotia lui Irinel Columbeanu, dupa ce a semnat un contract cu o casa de moda. Monica Columbeanu nu pare sa fie afectata de scandalurile din ultima perioada. Sotia lui Irinel Columbeanu isi vede nestingherita de proiectele sale profesionale. Recent, contul ei a crescut cu 10.000 de euro, după o şedinţă foto pentru ultima colecţie Nelmar, anunţă Libertatea.

Oana Zăvoranu a ajuns la urgenţă.
Vedeta de la Kanal D şi-a sărbătorit cea de-a 36-a aniversare pe patul de spital. Oana nu şi-a putut sărbători ziua de naştere aşa cum a făcut-o în anii precedenţi. Din cauza stresului şi a oboselii acumulate în ultima perioadă, prezentatoarea emisiunii "Pact cu diavoliţa" a suferit, luni seara, o cădere de calciu, potrivit Cancan.

Lindsay Lohan, hoaţă de bijuterii. Actriţa Lindsay Lohan s-a făcut de râs, după ce reprezentanţii casei de modă Christian Dior au acuzat-o că ar fi furat un set de bijuterii în valoare de aproape 400.000 de dolari. Acestea ar fi dispărut în timpul unei şedinţe foto realizate de revista Elle cu actriţa. “Lindsay vorbea întruna despre bijuterii şi tot întreba dacă poate să le păstreze. Cu toţii am crezut însă că glumeşte!”, a declarat o persoană prezentă la şedinţa foto, citată de Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite