Romanii renunta cu usurinta la viata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetita de 13 ani s-a spanzurat pentru ca s-a nascut "gresit" "Sa stii ca, daca ma duc in Iad, tot te voi iubi" - i-a scris fetita mamei sale O fetita in varsta de 13 ani, din comuna vranceana

O fetita de 13 ani s-a spanzurat pentru ca s-a nascut "gresit"
"Sa stii ca, daca ma duc in Iad, tot te voi iubi" - i-a scris fetita mamei sale
O fetita in varsta de 13 ani, din comuna vranceana Vidra, s-a spanzurat, la sfarsitul saptamanii trecute, cu un cordon al ghiozdanului, ea lasandu-i mamei sale un bilet de adio in care scria ca toata lumea o uraste pentru ca s-a nascut "gresit". Cadavrul fetitei a fost descoperit, luni seara, de bunica ei, intr-o camara din gospodarie, a declarat agentul-sef adjunct Nicusor Stoica, din cadrul biroului comunal de Politie Vidra. El a precizat ca femeia a crezut ca fata se spanzurase cu putin timp inainte ca ea sa o gaseasca si a dat-o imediat jos, taindu-i latul de la gat, insa copilul murise de mult. Potrivit sursei citate, fetita a plecat duminica de la bunica sa, spunandu-i ca se duce acasa sa smulga ceapa din gradina. Pentru ca nu s-a intors nici in acea seara si nici a doua zi dimineata, batrana a mers sa vada ce se intampla si a gasit-o spanzurata cu un cordon de la ghiozdan. "Fata era imbracata cu haine impecabil de curate si chiar se machiase si se rujase inainte de sinucidere. Pe pat am gasit trusa de machiaj folosita, iar pe masa se afla un caiet studentesc pe care era insemnat cu stiloul un bilet de adio. Calimara era descoperita, iar stiloul inca se afla in ea", a declarat politistul. Fetita a lasat un bilet de adio, adresat mamei sale aflate in Italia, in care isi motiveaza gestul. "Sa stii ca am ales aceasta cale pentru ca asta mi-am dorit de mult timp. Poate te intrebi de ce... Pentru ca simteam ca toata lumea ma uraste, ceea ce m-a deranjat cumplit. Prea multe nu am de zis, pentru ca moartea ma asteapta. Iti mai spun ceva, ma omor pentru ca in lumea asta m-am nascut gresit. ADIO... Sa stii ca, daca ma duc in Iad, tot te voi iubi", i-a scris fetita mamei sale. Copilul, care a terminat clasa a VI-a, a scris cateva randuri si pentru colegii sai de scoala: "Dragi colegi, va rog sa nu mai cereti explicatii pentru gestul meu, ca m-am hotarat sa plec".
Enervat ca i s-a blocat calculatorul,
Un inginer a aruncat pe fereastra tot ce avea in birou, apoi a sarit si el in gol de la etajul 4
Ovidiu Dascalasu, 44 de ani, inginer la o firma din Bacau, s-a sinucis aruncandu-se in gol de la etajul 4 al imobilului unde isi avea biroul. Colegii sai au declarat ca Dascalasu tocmai se intorsese din concediu. Era foarte agitat si prost dispus. La doar cateva minute dupa inceperea programului de lucru s-a enervat foarte tare pentru ca i se blocase calculatorul. S-a infuriat si a inceput sa arunce pe fereastra tot ceea ce a gasit prin birou - hartii, scaune, telefoane, inclusiv monitorul si tastatura calculatorului. Speriata, colega sa de birou Stefanita Turcu i-a alertat pe ceilalti colegi. La venirea acestora, Dascalasu a inceput sa-i loveasca, unuia dintre ei spargandu-i ochelarii, dupa care a sarit in gol pe fereastra. Personalul de pe ambulanta chemat la fata locului a incercat sa mai faca ceva pentru salvarea sinucigasului, dar din cauza leziunilor grave suferite si a multiplelor fracturi ale organelor interne, Dascalasu a murit in drum spre spital. Anchetatorii au declarat ca adevaratul motiv al starii de nervozitate a inginerului si al gestului comis de el l-a constituit faptul ca se afla in divort de sotie, blocarea calculatorului fiind doar "picatura care a umplut paharul".
Un adolescent de 15 ani s-a sinucis, pentru ca i-a murit... manzul
Un adolescent in varsta de 15 ani din Sibiu s-a sinucis, marti, pentru ca manzul pe care-l primise cadou de la bunicul lui a murit, informeaza Pro TV Sibiu. Peste noapte, baiatul a lasat calul la pascut intr-o gradina, iar marti dimineata a mers sa vada ce face. Cand a ajuns in camp si-a gasit manzul mort, sugrumat cu funia cu care fusese legat. Baiatul a luat si el o funie si a agatat-o de crengile unei salcii si s-a spanzurat, fiind gasit mort de una dintre surorile lui. Rudele baiatului spun ca acesta era foarte atasat de animal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite