Românii vor parteneri cu simţul umorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii consideră că partenerul ideal trebuie să aibă simţul umorului, să fie stabil, vorbăreţ şi să ducă o viaţă echilibrată, arată mai multe sondaje realizate de Neogen pe site-ul

Românii consideră că partenerul ideal trebuie să aibă simţul umorului, să fie stabil, vorbăreţ şi să ducă o viaţă echilibrată, arată mai multe sondaje realizate de Neogen pe site-ul Noi2.ro.
Din cei 1.600 de repondenţi, 70% au spus că doresc un partener care să îi facă să râdă, decât unul care să îi facă să gândească. De asemenea, peste 60% din repondenţi au declarat că partenerul de viaţă trebuie să fie stabil şi previzibil. Partenerul ideal ar trebui să fie în plus şi vorbăreţ, 60% din repondenţi alegând persoanele vorbăreţe, care nu au probleme în a-şi exprima sentimentele, în defavoarea partenerilor care sunt buni ascultători. Potrivit sondajelor, românii aleg mai degrabă să se apropie de persoanele despre care ştiu că sunt atrase de ei, decât să se îndrăgostească de cineva care trebuie "vânat". La capitolul carieră, românilor nu le plac persoanele foarte muncitoare, dedicate locului de muncă, chiar dacă sunt persoane de succes.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite